Agrīnās sniega vētrās ASV ziemeļaustrumos trīs bojāgājušie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV ziemeļaustrumu piekrastes štatus ir piemeklējušas agrīnas sniega vētras ar sasalstošu lietu, kurās gājuši bojā vismaz trīs cilvēki un kas izraisījušas plašus elektroapgādes pārtraukumus un ilgas avioreisu kavēšanās.

Sniega vētras radīja traucējumus gaisa, dzelzceļa un auto satiksmē no Vašingtonas līdz Bostonai, un Nacionālais meteoroloģiskais dienests brīdināja, ka braukšana naktī būtu "ārkārtīgi bīstama".

Konektikutas štatā viens cilvēks gāja bojā autoavārijā uz apledojuša ceļa. Masačūsetsas štatā viens vīrietis gāja bojā no elektrošoka, nonākot saskarē ar nokritušu elektrības vadu. Pensilvānijā vienu cilvēku sadragāja smaga sniega nogāzts koks.

Vētras zonā tika pārtraukta elektroapgāde diviem miljoniem cilvēku. Ņūdžersijas štatā, kur bez elektrības palika pusmiljons cilvēku, štata gubernators Kriss Kristijs izsludināja ārkārtas stāvokli "smagu laikapstākļu dēļ".

Ņuarkas starptautiskajā lidostā ienākošie un izejošie reisi kavējās vidēji par sešām stundām. Līdzīgas problēmas bija arī Ņujorkas Kenedija starptautiskajā lidostā. Filadelfijas starptautiskajā lidostā reisi kavējās vidēji par divarpus stundām.

Dzelzceļa kompānija "Amtrak" pārtrauca vilcienu satiksmi starp Filadelfiju un Harisbergu vētras radītu signalizācijas problēmu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu