Atjaunota kravas automašīnu iebraukšana Krievijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar plkst.20.50 Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktos atjaunota kravas automašīnu iebraukšana Krievijā, informēja Valsts robežsardzes sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Kristīne Pētersone.

Kravas automašīnu iebraukšana Krievijā bija pārtraukta, jo bija radušās tehniskas problēmas muitas dienesta datortehnikas darbībā Krievijas robežkontroles punktos Burački un Ubiļinka.

Caur Grebņevas robežkontroles punktu iebraukšana Krievijā tika pārtraukta piektdien īsi pirms pusnakts, savukārt caur Terehovas robežkontroles punktu kravas automašīnu iebraukšana Krievijā pārtraukta šorīt plkst.10.

Terehovas robežkontroles punktā savu kārtu izbraukšanai uz Krieviju gaidīja aptuveni 260 kravas automašīnas, savukārt Grebņevas robežkontroles punktā - aptuveni 60 kravas automašīnas.

Patlaban tehniskās problēmas datortehnikas darbībā ir novērstas, un Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktos kravas automašīnu caurlaidība ir atjaunota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu