TVNET svin savus svētkus (183)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šodien, 1. septembrī, kad bērni ar ziediem rokās dodas sveikt savas mīļās skolotājas un gatavojas atgriezties skolas gaitās pēc garajām vasaras brīvdienām, arī TVNET svin savus svētkus - redakcijā smaržo puķes, kūp kafija un uz mēles kūst konfektes. Nu jau 10 gadus TVNET ir kopā ar Tevi katru dienu stāstot par svarīgāko Latvijā un pasaulē!

TVNET - lasītākais portāls

Šajos gados TVNET ir kļuvis par visuzticamāko avotu objektīvu ziņu iegūšanai, vienmēr turot roku uz pulsa visos svarīgākajos notikumos. Mums pašiem TVNET ir kļuvis par dzīvesveidu! Interneta priekšrocība ir būt kopā nesaskaitāmas stundas bez pārtraukuma, tāpēc tas vienkārši arī nevar būt citādi. Es un mani kolēģi esam ļoti bagāti, jo piekritīsiet, dzīves galvenā bagātība ir cilvēki mums apkārt un

mūsu darbu novērtē vismaz 135 000 tūkstošu lasītāju ikdienu, katrs atrodot interesantāko tieši sev. Šo gadu laikā TVNET kļuvis par lasītāko interneta ziņu portālu Latvijā!

Kopā ar lasītājiem esam paveikuši un piedzīvojuši daudz labu darbu. Lai par tiem atgādinātu Tev un sev, esam apkopojuši mūsuprāt nozīmīgākos. Lasi rakstu - TVNET labie darbi ir visapkārt!

Cilvēki, kas rada TVNET

TVNET galvenā panākumu atslēga ir komandas darbs. Cilvēki, kas strādā kopā TVNET, nav nejauši satikušies, mūs vieno mīlestība pret to, ko darām. Tāpēc sen vairs nepukojamies, ja brīvā laika ir palicis pavisam maz, jo mūsu nenormētais darba laiks ir pārvērties par pašsaprotamu pienākumu pret mūsu lasītāju. Desmit gadi ir liela jubileja, tāpēc nolēmām, ka nu ir laiks arī atklāties mums pašiem. Lūk, iepazīsties - Cilvēki, kas rada TVNET - lasi rakstu!

TVNET - ziņas, kas izmainīja mūsu dzīvi!


Kā jau dzimšanas dienā pieklājas, pienāk brīdis, kad atskatāmies uz notikumiem, kas ietekmējuši mūsu dzīvi! Informācijas pārpilnībā mēs nereti aizmirstam, kas notika vakar, kur nu vēl to, kas notika pirms 10 gadiem, tāpēc tieši šādu atskatu piedāvājam jums, apkopojot zīmīgākos notikumus, kas ietekmēja mūsu muzikālo gaumi, naudas maciņa biezumu, sievietes un vīrieša attiecības, politiskās kaislības, tehnoloģiskos sasniegumus, zaļās dzīves uzvaru pār mākslīgo skaistumu un visu to, kas pēdējos 10 gados ir noticis daudz, daudz citādāk nekā iepriekš. Tas viss mūsu skatījumā šodien piedāvāts jūsu vērtējumam kā desmitgades ziņas, kas izmainīja mūsu dzīvi!

Un ziniet, desmit gadi ir pirmā nopietnā jubileja ceļā uz simtgadi, tāpēc uz tikšanos arī turpmāk!

Komentāri (183)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu