TVNET labie darbi ir visapkārt! (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Straujiem soļiem pienākusi portāla TVNET desmit gadu jubileja. Šai laikā kopā ar lasītājiem esam paveikuši un piedzīvojuši daudz labu darbu. Lai par tiem atgādinātu Tev un sev, esam apkopojuši mūsuprāt nozīmīgākos.

Ne viena vien prieka un aizkustinājuma asara TVNET redakcijā noritēja augusta pēdējās dienās, skolēniem un viņu vecākiem saņemot dāvanu kartes mācību līdzekļu iegādei. Vairāki desmiti ģimeņu ar portāla atbalstu tika pie iespējas iegādāties skolas lietas par 100 latiem.

Pateicībā par labo darbu TVNET ledusskapī iegūlusi lasītāju dāvāta marinēto gurķu burka.

Savukārt drēgnos rudens rītus varēsim sākt ar pašu mazo censoņu vāktu piparmētru tēju. Mmm...

Taču vislielākais gandarījums mums, portālā strādājošajiem, ir lasītāju neviltotais prieks par iegūto iespēju piepildīt talantīgo bērnu skolas somas ar noderīgām, taču daudzām ģimenēm grūti sagādājamām lietām. Sirsnīgs paldies, ka piedalījies mūsu centienos palīdzēt mazajiem talantiem!

Mazo mākslinieku darbi priecē ne tikai ģimenes locekļus, bet arī portāla darbiniekus
Mazo mākslinieku darbi priecē ne tikai ģimenes locekļus, bet arī portāla darbiniekus Foto: TVNET

Vēl viens mūsu sirdīm tuvs darbs bija iesaistīties cīņā ar pseidoinvalīdiem, kuri iepriekš regulāri novienoja savus auto tieši pie lielveikalu vai iestāžu durvīm invalīdu mašīnām paredzētajās vietās. Pārliecinies pats/pati, tagad invalīdu auto stāvvietas pie veikaliem un uz ielām ir krietni tukšākas no šiem negodīgajiem braucējiem!

Ar lasītāju palīdzību esam veicinājuši to, ka agresīvo autobraucēju ir mazāk - retāk redzams, kā pārgalvīgie traucas pa tramvaja sliedēm, gājēju pārejām vai zaļajām zonām.

Savukārt Bērnu slimnīcā modrāk reaģē uz katru konstatēto pārkāpumu un vairāk cenšas uzlabot mazo pacientu aprūpi slimnīcā.

TVNET mudinājis mediķus rūpīgāk palīdzēt mazajiem sasirgušajiem pacientiem
TVNET mudinājis mediķus rūpīgāk palīdzēt mazajiem sasirgušajiem pacientiem Foto: Felicija/TVNET

Arī pēdējā laikā līdz ar ekonomisko krīzi esam palīdzējuši vairākām plašām sabiedrības grupām. Ļoti iecienīta bija no Latvijas aizbraukušo pulcēšanās portālā, lai uzzinātu, kā klājas citiem tautiešiem svešumā.

Ceram, ka citu cilvēku pieredze deva uzmundrinājumu cīnīties par sevi un savu ģimeni un kādam varbūt atgriezties mājup.

Lai atgriešanās dzimtenē nesaistītos ar bezcerību, meklējot darbu, TVNET aicinājis lasītājus - gan darba devējus, gan ņēmējus - dalīties pieredzē, kā atrast darbu Latvijā. Izrādās - tas ir iespējams! Un ne vienam vien! Tajā pašā laikā lasītāju stāsti, protams, skaudri atklāj Latvijas darba tirgus tendences.

Tāpat esam palīdzējuši vairākiem kredītņēmējiem, kuri cīņā par savu iztikšanu vairs neredzēja cita palīga. Aizstāvot cilvēku intereses, kopā ar speciālistiem gan portāla lapās, gan ārpus tām esam snieguši daudz padomu, kā tikt ārā no bedres.

Ne viens vien grūtībās nonācis kredītņēmējs portālā saņēmis speciālistu padomus un ieteikumus, ko un kā darīt, lai kredīts netraucētu dzīvot tālāk
Ne viens vien grūtībās nonācis kredītņēmējs portālā saņēmis speciālistu padomus un ieteikumus, ko un kā darīt, lai kredīts netraucētu dzīvot tālāk Foto: LETA

Ar vairāku lasītāju palīdzību esam aktualizējuši satiksmes problēmas ne tikai Rīgā, bet arī ārpus tās. Esam sekmējuši nelikumīgu ceļa zīmju un apzīmējumu novākšanu.

Portāls TVNET arī iesaistījies vairāku sarežģītu un nepatīkamu problēmu risinājumos - palīdzējis novērst smakošanu dažādās Latvijas vietās, palīdzējis sakopt novārtā pamestas Latvijas dabas ainavas un cilvēku pamestiem dzīvnieciņiem atradis jaunas mājas.

Nepatīkamas smakas traucē dzīvot ne tikai pie Rīgas ostas dzīvojošajiem. Ar TVNET pamudinājumiem amatpersonas aktīvāk iesaistījušās to novēršanā
Nepatīkamas smakas traucē dzīvot ne tikai pie Rīgas ostas dzīvojošajiem. Ar TVNET pamudinājumiem amatpersonas aktīvāk iesaistījušās to novēršanā Foto: TVNET lasītāja foto

PS. Labie darbi nebeidzas! Tie līdz ar portālu TVNET turpināsies arī nākamajā gadu desmitā:) Piedalies arī Tu!

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu