Denīza Ričardsa nožēlo krūšu palielināšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktrise Denīza Ričardsa atklājusi, ka nožēlo jaunībā veikto krūšu palielināšanas operāciju, jo, viņasprāt, tas var radīt viņas meitām nepareizu priekšstatu par skaistumu, vēsta ārvalstu mediji.

"Bieži vien es jūtos kā liekule, kad cenšos savām meitām iemācīt veselīgu skatījumu uz skaistumu un ķermeņa tēlu," savā blogā rakstīja aktrise. "Esmu biznesā, kur izskats un svars nozīmē daudz. Manas meitenes redz mani darbā, kā es gatavojos fotosesijām, un esmu pārliecināta, brīžiem tas var radīt mulsinošu iespaidu. Es vienmēr paskaidroju, ka tāds ir mammītes darbs."

"19 gadu vecumā, kad pirmo reizi palielināju krūtis, es biju pietiekami pārliecināta par savu ķermeni, lai varētu iztikt bez ķirurģijas. Es to patiešām gribētu attīstīt savās meitās, pieņemt savu veselīgo ķermeni un būt pārliecinātām par sevi," atzina Ričardsa.

Aktrisei ir divas meitas no laulības ar Čārliju Šīnu - septiņus gadus vecā Sema un sešus gadus vecā Lola. Nesen viņa adoptēja meiteni vārdā Eloīza.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu