Viņas teica: neko nevilksim nost... Gala rezultāts izsaka visu! (50)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nule atklāta jaunā talantīgā latviešu fotogrāfa Toma Nordes fotogrāfiju izstāde, kas veltīta vīriešu žurnāla «Klubs» 20 gadu jubilejai. Arī portāls TVNET ieradās uz izstādes atklāšanu, lai apskatītu meiteņu drosmīgās fotogrāfijas, kā arī uzzinātu, ko viņas pašas domā par šādām fotosesijām.

Izstādē ir apskatāmas fotogrāfijas ar populārām Latvijas sievietēm, kas pozējušas žurnāla lappusēm – dziedātājām Samantu Tīnu, Maiju Sējāni un Kristīnu Zaharovu, raidījuma Degpunktā vadītāju Ievu Branti, LTV Rīta Panorāmas vadītāju Karīnu Rubeni, radio Star FM ziņu moderatori Ivetu Šnepu, operdziedātāju Elīnu Šimkus, Latvijas izlases basketbolistēm Elīnu Babkinu, Kristīni Silarāju un Zani Jēkabsoni, modelēm Diānu Kubasovu, Annu Cini u.c. Latvijā pazīstamām sievietēm.

Latvijas izlases basketbolistes

Latvijas izlases basketbolistēm Kristīnei Silarājai un Zanei Jēkabsonei šī bija pirmā pikantā un izaicinošā fotosesija, viņas paskaidro, ka vienkārši vēlējās pamēģināt kaut ko jaunu.

«Mēs ilgi domājām, apspriedāmies pat ar ģimenēm, taču beigās nolēmām - kad tad vēl, ja ne tagad,» stāsta sportistes, kurām vēl nekad nebija bijusi pieredze pozēt fotogrāfam kailām.

«Fotogrāfs bija ļoti profesionāls. Pašā sākumā teicām, ka nevilksim neko nost, par apakšveļu vispār nebija ne runas. Tomēr vāka bilde izsaka visu (abas tur redzamas pilnīgi kailas)!» Kad žurnāls parādījās veikalu plauktos, meitenes esot cerējušas, ka viņas nepazīs, tomēr iznākums viņas apmierina.

«Mēs ar Kristīni vienmēr paskatāmies žurnālu plauktā uz «Klubu», kur vienmēr ir pikantas meiteņu fotogrāfijas,

un iesmejamies: gan jau, ka šī meitene arī negribēja neko vilkt nost!»

piebilst Zane.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Raidījuma «Degpunkts» vadītāja

Ievai Brantei nešķiet, ka fotosesija žurnālam «Klubs» ir kaut kas ļoti izaicinošs.

«Pie tā visa, kas mūsdienās apkārt notiek un kādas ir reklāmas žurnālos, es neuzskatu, ka kāda no šīm meiteņu fotogrāfijām būtu pārāk izaicinoša. Es varbūt neesmu tik kautrīga,» paskaidro Brante.

Ieva esot mazliet apdomājusies, tomēr principā piekritusi uzreiz.

«Bija ļoti forši strādāt. Pozēšana visas dienas garumā tomēr nav mans darbs, to darot, es sapratu, ko tas nozīmē, ka tas ir ļoti grūti un prasa daudz enerģijas!»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Modele Diāna Kubasova

Arī Diāna neuzskata, ka bildes ir ļoti erotiskas un atkailināts, viņasprāt, tās ir salīdzinoši pieklājīgas. Tomēr Kubasova atklāja, ka žurnāla «Klubs»

fotosesija esot bijusi viņas kailākā un atklātākā.

«Toms Norde mani aicināja piedalīties, biju arī pirms tam pie viņa fotografējusies. Es visu laiku baidījos, negribēju piekrist, tomēr vēlāk sapratu, ka Tomam var uzticēties, un zināju, ka viņš visu izdarīs smuki un labi,» stāsta modele.

Diānai drošības sajūtu radīja vienošanās ar fotogrāfu: «Runājām: ja man kaut kas nepatīk vai mulsina, tad bildi tālāk «Klubam» to nedodam, bet, apskatot galarezultātu, es biju ļoti apmierināta un man ļoti patika bildes.»

Izstāde ar fotogrāfa žurnālam radītajām fotogrāfijām ir apskatāma tirdzniecības centra telpās no 10. līdz 17. oktobrim vīriešu nedēļas ietvaros.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu