Maserati izplata pirmos sava SUV attēlus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maserati

Fiat grupā ietilpstošais sportisko premium auto ražotājs Maserati ar pirmajiem publicētajiem attēliem oficiāli atklājis, kā izskatīsies tā pirmais apvidus auto Levante.

Levante ir pirmais SUV automobilis Maserati vairāk nekā 100 gadus garajā pastāvēšanas vēsturē un piebiedrosies pārējam modeļu klāstam, ko veido Quattroporte, Ghibli, GranTurismo un GranCabrio.

Jaunā modeļa ārējā dizainā ir skaidri redzamas zīmolam raksturīgās stila nianses. Priekšējā daļa ir agresīva, spēcīga, ar šauriem divu segmentu lukturiem abpus masīvajam radiatora režģim. Sānos dizaina akcents ir trīs ventilācijas spraugas priekšējos spārnos, trapeces formas aizmugurējais jumta balsts, ko rotā zīmola emblēmas trijžuburis un logi bez rāmjiem. Aizmugurē savukārt galvenais akcents ir izteikti slīpais bagāžnieka durvju stikls un aerodinamiskās formas, kādas raksturīgas augstas veiktspējas sporta mašīnām.

Levante ir konstruēts tā, lai nodrošinātu teicamu vadāmību pat uz seguma ar vāju saķeri, labas caurgājības spējas apvidū un augstu komforta līmeni gaitā. It visiem Levante jau standartā būs elektroniski vadāma pneimopiekare, Q4 inteliģentā pilnpiedziņas sistēma un 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Konkrētas informācijas par dzinēju paleti pagaidām nav, taču Maserati norāda, ka motorizācijas opcijas ietvers kā benzīna, tā arī dīzeļdzinējus un it visi spēka agregāti izpilda Euro6 izmešu normatīvus.

Levante ražošana notiks Mirafiori rūpnīcā Turīnā. Pirmie modeļa eksemplāri jau ir noripojuši no konveijera un pārdošanā Eiropā nonāks šā gada pavasarī. Pārējā pasaule tiks apgūta līdz šā gada beigām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu