Premjera štata padomnieku alga «uz papīra» būs € 2000, ārštata padomniekiem - € 1500

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) štata padomnieku atalgojums būs 2000 eiro pirms nodokļu nomaksas, bet ārštata padomnieku atalgojums - 1500 eiro pirms nodokļu nomaksas, pavēstīja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Savukārt biroja vadītāja atalgojums būs 2441 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Arī preses sekretāra atalgojums būs 2000 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Jau ziņots, ka premjerministra biroju vada kādreizējais Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Māris Krastiņš.

Kučinskim ir četri padomnieki - padomnieks ekonomikas jautājumos Artis Grinbergs, padomniece juridiskajos jautājumos Eva Upīte, padomniece Eiropas Savienības jautājumos ir Lelde Līce-Līcīte, bet ārpolitikas jautājumos padomus sniedz Dace Treija-Masī.

Savukārt par ārštata padomniekiem ir iecelti Jānis Salmiņš, kas konsultēs makroekonomikas jautājumos, un sociologs Aigars Freimanis, kurš konsultēs par sociāli politisko procesu jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu