Kalendāra «Grand Look» tapšanas aizkulises

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes žurnālu vāki, reklāmas rullīši, modes kalendāri un citas modes detaļas ir tikai redzamā aisberga daļa modeļu ikdienā. Aiz prožektoru gaismām tiek ieguldīts milzīgs darbs un aizvadītas neskaitāmas stundas. «Grand Credit» oficiālā kalendāra autors Arkādijs Gluhihs piedāvā ieskatīties modes kalendāra tapšanas aizkulisēs.

Kalendārs «GRAND LOOK» ir «Grand Credit» oficiālais kalendārs, un šogad tas piedāvā 12 spilgtas fotogrāfijas pasaulē slavenāko modes žurnālu vāku stilā. Būtiska šī gada kalendāra iezīme ir tā 12 sievietes, starp kurām modeles amatu iemēģināja ne vien pieredzējušas modeles, bet arī sievietes, kurām šī pieredze profesionālas kameras priekšā bija pirmā.

«Mums šķita aizraujoša kalendāra idejas autora Arkādija Gluhiha vēlme izaicināt stereotipus par to, kas ir mūsdienu mode un skaistums. Tāpēc šī gada kalendārā redzamas modeles, kuras gatavas pierādīt - ikviena sieviete ir skaista,» saka «Grand Credit» kreditēšanas nodaļas vadītājs Andris Kazaks.

Kalendārā redzamas 12 modeles, kas tika izvēlētas atklātā kastingā 2015.gada vasarā vairāk kā 400 modeļu konkurencē.

Kā stāsta pats fotogrāfs, meitenēm, kas ne reizi nav stājušās profesionālas kameras priekšā, taču vēlas uzņemt profesionālus foto, pirmkārt, jāsaņem drosme stāties kameras priekšā un jāspēj atslābināties, viss pārējais jau ir fotogrāfa profesionālajās rokās.

Lai zinātu, kam gatavoties, dodoties uz pirmo profesionālo modes fotosesiju, aicinām iepazīties ar modes foto tapšanas aizkulisēm video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu