Dalailama ārstējas ASV prostatas saslimšanas dēļ

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Budistu garīgais līderis Dalailama ir hospitalizēts ASV klīnikā prostatas (priekšdziedzera) saslimšanas dēļ, paziņoja šīs klīnikas administrācija.

Mejo klīnika Minesotas štata Ročesteras pilsētā trešdien pavēstīja, ka 80 gadus vecais Dalailama tiek ārstēts saistībā ar prostatas saslimšanu, «kas ir ierasta vīriešiem viņa vecumā».

Klīnikas paziņojumā teikts, ka Dalailamas ārsti nav pauduši nopietnas bažas un prognozē, ka ārstēšana noritēs veiksmīgi un Dalailama pilnīgi atveseļosies.

Dalailama iepriekš bija paziņojis, ka viņš dodas uz ASV, lai izietu prostatas ārstniecības kursu un medicīnisku pārbaudi, lai gan viņam nebija «specifisku sūdzību par veselību».

Dalailama septembrī pēc savu amerikāņu ārstu ieteikuma atcēla vairākas vizītes ASV teritorijā. Ārsti viņu aicināja atpūsties vairākas nedēļas pēc medicīniskās pārbaudes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu