Labdarības programmas «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» Ziemassvētku pasākums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2015. gada martā labdarības organizācija Ziedot.lv sadarbībā ar veikalu tīklu «Maxima Latvija» sāka labdarības programmu «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem», kurai ziedot līdzekļus SIA «Maxima Latvija» veikalu ziedojumu kastītēs bija iespējams jau no 2014. gada decembra.

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta informēja, ka labdarības programmā tiek palīdzēts jaundzimušajiem bērniem līdz divu gadu vecumam no maznodrošinātām ģimenēm visā Latvijā, katru mēnesi nodrošinot bērniņiem praktiski nepieciešamo – autiņbiksītes un piena maisījumus, lai bērni augtu veseli.

Kopš labdarības programmas sākšanas palīdzība sniegta jau 1027 mazuļiem no 28 dažādām Latvijas pilsētām un ciemiem, iesaistoties 29 reģionālajām organizācijām un saziedojot vairāk nekā 130 tūkstošus eiro.

Lai Ziemassvētku gaidīšanas laiks mazuļiem, viņu brāļiem, māsām un arī vecākiem būtu vēl gaišāks un patīkamāks, katra labdarības programmā iesaistītā ģimene šajos svētkos saņems īpašas dāvanas – gardumus, ko celt svētku galdā: piparkūku mīklu, piparkūkas, medu un dažādus saldumus.

Ziemassvētku pasākums notiks 15. decembrī plkst. 11.00 labdarības fonda Ziedot.lv telpās (Indrānu ielā 13). Tajā atskatīsies uz labdarības programmā «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» paveikto 2015. gadā, kā arī svētkos sveiks visas programmā iesaistītās ģimenes ar reģionālo organizāciju starpniecību.

Pasākumā piedalīsies labdarības fonda Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, labdarības programmas «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» vēstnese, psiholoģijas zinātņu doktore Diāna Zande, reģionālo organizāciju pārstāvji un atbalstītāji. Savukārt Ziemassvētku sajūtu ar savām dziesmām radīs dziedātājs un mūziķis Andris Ābelīte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu