«Blurred Lines» lietā iesniedz apelācijas sūdzību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanādiešu dziedātājs Robins Tiks un amerikāņu producents Farels Viljamss iesnieguši apelācijas sūdzību par spriedumu dziesmas «Blurred Lines» plaģiātisma lietā. Kino vietnes «The Wrap» iegūtie dokumenti liecina, ka apelācija pirmdien iesniegta Kalifornijas Centrālajā apgabaltiesā.

Kā jau ziņots, martā tiesa lēma, ka dziesmā «Blurred Lines» esot kopēti elementi no soulmūzikas dziedātāja Mārvina Geja 1977.gada hita «Got to Give It Up». Tika nolemts, ka Geja ģimene no Tika un Viljamsa saņems kompensāciju 7,3 miljonu ASV dolāru (6,7 miljonu eiro) apmērā.

Pēc sprieduma nolasīšana Tiks un Viljamss sacīja, ka izvērtēšot savas iespējas apstrīdēt lēmumu. Tika advokāti pieprasīja jaunu tiesu, taču prasība tika noraidīta.

Tiesnesis piekrita samazināt kompensācijas apjomu līdz 5,3 miljoniem dolāru (4,9 miljoniem eiro), bet pagājušonedēļ galējā sprieduma summa bija norādīta 3,2 miljonu dolāru (2,9 miljoni eiro). Tikam jāpiemaksā Geja ģimenei vēl 1,8 miljoni dolāru (1,6 miljoni eiro), bet Viljamsam - 357 631 dolārs (328 856 eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu