RFW 3. diena: Jansone, GOLETS, Agne Kuzmickaite, One Wolf

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / RFW

No 26. līdz 31. oktobrim Rīgā norisināsies 23. Rīgas Modes nedēļa. Katrā RIGA FASHION WEEK dienā savas jaunākās 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentēs vairāki modes mākslinieki no Latvijas un ārzemēm. Trešajā dienā varējām vērot Natālijas Jansones, GOLETS, Agnes Kuzmickaites, One Wolf, DiLiborio skates.

Natālija Jansone (Latvija)

Natālijas Jansones 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas «Ponytail» iedvesmas avots ir zirgi - to grācija un elegance, spēks un jāšanas sporta estētika. Kolekcija veidota no dabīgiem materiāliem - kokvilnas, zīda un dabīgajiem elastīgajiem audumiem. Apģērbs piemērots kā ikdienas valkāšanai, tā arī īpašākiem gadījumiem.

Agne Kuzmickaite (Lietuva)

Savā 2016.gada pavasara-vasaras kolekcijā Agne Kuzmickaite pievēršas sievietes ikdienas notikumu pētniecībai, tam, kā tas ir - katru dienu pildīt vairākas lomas vienlaicīgi – būt mātei, meitai, sievai un gūt panākumus profesionālajā karjerā. Šāds sarežģīts savienojums izraisa paradoksālus un haotiskus kontrastus, kas ne tikai rosina pārdomas, bet arī kalpo kā iedvesmas avots apģērbu konstruēšanai.

GOLETS (Ukraina)

Zīmola GOLETS jaunajai kolekcijai iedvesma tika meklēta četru dabas elementu harmoniskajā mijiedarbībā. Katram elementam ir savs, dizainera veidots raksts: ūdeni simbolizē strīpas un tumši zilā nokrāsas, zemi - pelēki, smilšu toņi un blīvas tekstūras, uguni - zeltaini okera un sinepju krāsas toņi un abstrakti, ģeometriski raksti, bet gaisu - gaišas, bēšas krāsas un brīvi silueti. Kolekcijas varone ir jauna, inteliģenta dāma, kura apzinās savu dabisko eleganci un valdzinājumu. Galvenie akcenti, kas kolekciju padara tik sievišķīgu un brīvdomīgu, ir brīvi silueti un gaisīgas piedurknes, konstruktīvi piegriezumi un daudzveidīgu tekstūru un krāsu kombinācijas.

One Wolf (Latvija)

Zīmola One Wolf 2016.gada pavasara/vasaras kolekcija ir stāsts par cilvēka dzīvi mūsdienu lielpilsētas urbānajā vidē, kur universālai pieejai apģērba izvēlē ir liela nozīme. Kolekcija demonstrē askētiskus, sportiski klasiskus siluetus. Tai raksturīga dažādu auduma apstrādes tehnika, kā sietspiedes apdruka, tencela un džinsa auduma deldēšana, lāzera apstrāde un praktisku, ilgmūžīgu materiālu, kā tencels, viskoze, kokvilna un modāls sintēze. Pateicoties daudzveidīgām toņu un materiālu variācijām, visi kolekcijas apģērbu modeļi ir savstarpēji viegli un praktiski kombinējami ikdienas garderobē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu