Atklāj šī rudens skaistuma noslēpumus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pasaules vadošajiem luksusa dizaineriem Giorgio Armani pārliecinoši nosaka skaistuma aktualitātes ik sezonu gadu no gada. Dodies pretī rudenim, iepazīstoties ar aktuālākajām grima tendencēm.

Grima māksliniece Sarma Kraule (u/v «Stockmann») uzsver, ka nevis cilvēkam ir jāizdabā modei, bet gan otrādāk: «Meikaps ir valoda, kas pauž sievišķību un parāda individualitāti, nepārveidojot to līdz nepazīšanai. Pārdomāti izstrādāti skaistumkopšanas produkti un īpaši, vienkārši pielietojami grima paņēmieni sniedz iespēju ikvienai sievietei pašai izcelt savu skaistumu». U/v «Stockmann» Latvijā ir ekskluzīvs veikals, kurā pieejama Giorgio Armani grima produkti.

Armani kungs ir ne vien spēcīga autoritāte modes pasaulē, bet arī meistarīgs perfekcionists. Pateicoties tam, viņš ir radījis elegantus, vienkāršus un kvalitatīvus produktus, kurus raksturo precizitāte, noteiktība, stila tīrība un izsmalcinātība. Lai gan Giorgio Armani grima produktiem iedvesma tiek rasta modes skašu aizkulisēs, tie ir padarīti pieejami ikvienam. Linda Kantelo, Giorgio Armani Starptautiskā grima māksliniece: «Augstās modes grims ir kļuvis daudz vienkāršāks un pieejamāks. Tas ir īsts un sola daudz vairāk.»


1. Uzmanības centrā - uzacis

Augstās modes aprindās uzacis ar katru sezonu iegūst arvien vairāk un vairāk uzmanību. Giorgio Armani, paspilgtinot šo tendenci un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, ir radījis multifunkcionālu produktu «Eye & Brow Maestro». Tā ir līdz šim nebijusi inovācija grima pasaulē, ko var izmantot gan kā acu laineri un acu ēnas, gan arī kā uzacu zīmuli. Šis produkts ir piemērots arī sejas modelēšanai un matu līniju pietonēšanai. «Eye & Brow Maestro» unikalitāte slēpjas īpaši izstrādātā otiņā un spirālveida birstītē, ar kuru palīdzību ikviena sieviete varēs justies kā grima māksliniece.

Arī grima māksliniece Sarma Kraule aicina pievērst īpašu uzmanību tieši uzacīm, «lai vēl vairāk izteiktu savu raksturu, būtību un noskaņojumu. Neatkarīgi no formas, triumfē dabiska izskata koptas uzacis, kuras katru dienu var izskatīties nedaudz citādāk. Iedvesmojies no dīvām un iepazīsties ar«Eye & Brow Maestro» sniegtajām iespējām!»

2. Intensīvs un valdzinošs skatiens

Acu grims nav zaudējis savu nozīmīgumu arī jaunajā rudens sezonā. Giorgio Armani uzskata, ka sieviete var būt diskrēta, vilinoši noslēpumaina, drosmīga un gatava piedzīvojumiem, bet nedrīkst kļūt provokatīva. Šādu izteiksmīgu acu grimu var iegūt, izmantojot jauno skropstu tušu «Black Ecstasy». Tai ir piesātināts tonis un neparasts birstītes kātiņš, kas skropstas padara biezākas un garākas, bet ne smagākas. Izsmalcinātā skropstu tuša «Black Ecstasy» padara skatienu dziļu un noslēpumainu, un inovatīvā formula paceļ sievietes skaistumu jaunā dimensijā.


3. Aktuālākās sezonas krāsas

Jaunā rudens kolekcija «Fade to Grey», kas paredzēta acīm, lūpām un nagiem, ir viss, kas Tev nepieciešams, lai eleganti iesoļotu rudenī. Aktuālā pelēkā krāsa nenozīmē, ka jāizskatās drūmi un kā pelēkai pelītei. Tieši otrādi - pelēkais tonis un tā nokrāsas pasvītro dabiskumu - izceļ un padara dziļāku acu krāsu, piesātina ogu krāsas lūpas un piešķir smalkumu sejas tonim.

Giorgio Armani ir pazīstams ar to, ka mīl savā darbā izpaust kontrastus, kas padara viņa radīto zīmolu bagātīgāku un mūsdienīgāku. Viens no pasaules vadošajiem luksusa dizaineriem uzsver, ka apkārtējiem būtu jāpamana pašu sievieti, nevis to, ko viņa valkā. Tādēļ kombinējot krāsas šoruden, mācies no Giorgio Armani - atklāj neparādot un paslēp, lai izceltu.

4. Skaistums, ko neaizēno diskomforts

Īpašs sejas starojums ir modes aktualitāte, kas arī šosezon tiek izcelts skaistumkopšanas produktu vidū. Perfekts grims nozīmē, ka tas nemanāmi pieguļ ādai, ir viegls, noturīgs un padara sejas ādu mirdzošu. Skaistumam ir jāpauž sievietes dabiskumu un valdzinājumu, nevis jāsagādā diskomforts. Šo grima tendenci pilnībā raksturo Giorgio Armani «Luminous Silk Foundation» - ikonisks tonālais līdzeklis, kas jau piecpadsmit gadu ir iecienīts sieviešu vidū visā pasaulē. Brīvība un elegance ir neatraujami saistītas - nav iespējama elegance bez komforta un labsajūtas.


5. Elegance un jutekliskums

Sievišķīgums ir modē uz palikšanu! Atrodi savus īpašos veidus, kā paust savu sievišķīgo jutekliskumu, emocijas un vēlmes. Giorgio Armani piedāvā juteklisku aromātu «Sì eau de parfum Intense» modernai sievietei, kas pildīts īpaša dizaina flakonā ar obsidiāna melnu noformējumu, ko papildina divi zeltīti gredzeni. Jutekliski izsmalcinātā aromāta vēstnese ir Keita Blanšeta. «Sì Intense» aromātu atraisa izteiksmīgi piesātināta upene un vaniļa, ko apvij svaigas Itālijas bergamota, mandarīna un frēzijas notis. «Sì Intense» sirdī slēpjas jutekliskas maija rozes, neroli, osmantus ziedu, pačūlijas esences un vaniļas absolu notis. Savukārt, pamatu veido izsmalcinātas koksnes un maiga muskusa akordi.

6. Izsmalcināta vienkāršība

Elegance un izsmalcināta vienkāršība ir aizraujoša, tā ir viena no harmoniskas dzīves neatņemamām pazīmēm. Giorgio Armani uzsver, ka augstākā elegances pakāpe ir būt sev pašai un ka tā arī ir sieviešu ilgi meklētā atslēga uz skaistumu un pievilcību. Elegance nav uzkrītoša, bet tā ir prātā paliekoša. Šoruden izcel sevi pašu - savu dabisko šarmu un starojumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu