Seifrīda pievienojusies seriāla «Tvinpīka» turpinājumam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda pievienojusies režisora Deivida Linča kulta seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») aktieru sastāvam, ziņo interneta vietne «TVLine.com».

29 gadus vecajai aktrisei būs svarīga loma seriālā. Viņa spēlēs Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera meitu, norāda vietne.

Linča veidotais seriāla turpinājums ar aktieri Kailu Maklahlanu galvenajā lomā tiks izrādīts 2016.gada beigās vai arī 2017.gada sākumā.

Televīzijas kanāla «Showtime» prezidents Deivids Nevinss augustā atklāja, ka Linčs un scenārists Marks Frosts esot izveidojuši vienu garu scenāriju visai sezonai. Tas tiks uzņemts kā filma, bet pēc tam sadalīts sērijās.

Kā jau ziņots, aprīlī Linčs paziņoja par izstāšanos no seriāla, jo nevarēja iegūt pietiekami lielu finansējumu. Taču mēnesi vēlāk viņš piekrita atgriezties.

Seriāla aktieri un uzņemšanas komanda nesen ieradās Nortbendā, Vašingtonā, kur tika filmētas oriģinālās «Twin Peaks» sērijas. Tās tika izrādītas 1990. un 1991. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu