Straujumai jauns ārštata padomnieks ekonomikas jautājumos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) ārštata padomnieku ekonomikas jautājumos kļuvis Gatis Eglītis, informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā.

Eglītis pienākumus sāka pildīt no otrdienas, 15.septembra.

Eglītis pirms tam strādājis par Latvijas ekonomikas un finanšu uzraudzības administratoru Eiropas Komisijas Ekonomikas un finanšu lietu ģenerāldirektorātā. Pieredze uzkrāta arī, strādājot Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejā, Ārējo sakaru nodaļā starptautiskās tirdzniecības administratora amatā.

Iepriekš Eglītis bijis arī Ārlietu ministrijas Drošības politikas departamenta Eiropas drošības un aizsardzības politikas otrais sekretārs, Ārlietu ministrijas Ārējās ekonomiskās politikas departamenta atašejs. Tāpat viņš darbojies Dānijas Asins donoru organizācijā kā projekta vadītājs brīvprātīgo asins donoru organizācijas izveidē Latvijā.

Straujumas jaunais padomnieks ieguvis maģistra grādu Vīnes Diplomātiskajā akadēmijā Austrijā, bakalaura grādu - Rīgas Ekonomikas augstskolā, kā arī papildinājis zināšanas Dž.Hopkinsa universitātē Boloņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu