Fanija Ardāna: labāk ēst vakariņas ar vīrieti - idiotu, nekā ar gudru sievieti! (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā ieradušies pasaulslavenie franču aktieri Žerārs Depardjē un Fanija Ardāna. Viņi atbraukuši, lai spēlētu teātrī, lugā «Otrā mūzika», kuras pirmizrāde Rīgā gaidāma šovakar. Abi aktieri padalījās savos uzskatos par to, kas ir mīlestība franču gaumē!

Abi aktieri, gan Žerārs Depardjē, gan Fanija Ardāna, pirms preses konferences kategoriski paziņoja, ka atsakās atbildēt uz politiska rakstura jautājumiem.

Par ko citu lai runā divi francūži - protams, par mīlestību. Kāda tā ir?

«Kas ir mīlestība - to mēs saprotam tikai tad, kad tās vairs nav.

Vispirms, kad mūs vairs nemīl, – tas ir vistrakākais! Pēc tam, kad mēs vairs nemīlam, – tas ir visizmisīgākais...

Varbūt mīlestība ir tikai ilūzija, kas piešķir dzīvei jēgu? Un nav nekā sliktāka par ilūziju zudumu,» par mīlestību runā franču leģenda Fanija Ardāna.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Slavenais aktieris Žerārs Depardjē uzskata, ka pirmo mīlestību vīrieši pārdzīvo jau bērnībā: «Es atceros, sākumskolā man bija septiņi gadi, un tas bija apdullinoši, satricinoši, tas bija kā viesuļvētra, bet es tā arī nezinu, ko domāja tā meitene. Es domāju, ka vīrieši ir mazāk apdāvināti izdzīvot savu mīlestību.»

Abi aktieri ir pazīstami jau sen - kopš filmas «Kaimiņiene» laikiem. Ardānai Depardjē esot kā talismans. Sākot režisores karjeru, Fanija Ardāna savas filmas bez viņa nevarot iedomāties. Savukārt Depardjē patīkot strādāt ar sievietēm režisorēm.

«Man nepatīk sievietes, kas krīt uz nerviem. Bet kur sākas tas moments, kad sieviete sāk krist uz nerviem? Un kur sākas moments, kad vīrietis sāk krist uz nerviem?

Man kopā ar sievieti patīk smieties, man patīk dzīvot kopā ar viņu, man patīk mīlēt,

man patīk dalīties tajā, kas man pieder. Man patīk ēst, lasīt kopā. Bet jautājumus par to, kādas sievietes izvēlēties, un kādas ne vajadzētu uzdot amerikāņu kino,» par attieksmi [pret sievietēm runā Depardjē.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Mans viedoklis ir spoguļattēls tam, ko teica Žerārs.

Man patīk visi vīrieši. Un bieži vien es iegūstu naidnieces starp feministēm.

Jo saku, ka man labāk patīk ēst vakariņas kopā ar vīrieti-idiotu, nekā ar gudru sievieti,» smejoties atklāj Ardāna.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu