«Saskaņai» divu nedēļu laikā saziedo teju 70 000 eiro (10)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Saskaņai» divu nedēļu laikā saziedoti teju 70 tūkstoši eiro, liecina informācija Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) mājaslapā.

Lielāko summu jeb septiņus tūkstošus eiro partijas kontā ieskaitījis Valerijs Petkuns, pēc tam seko Kristīne Vītola ar pieciem tūkstošiem eiro.

3,6 tūkstošus eiro «Saskaņai» ziedojis Boriss Doņņikovs, kurš ir partijas pārstāvis Jūrmalas domē.

Savukārt Rīgas domes deputāte, Latvijas Infektoloģijas centra galvenā ārste un Rīgas 2.slimnīcas valdes locekle, Saeimas deputāta kandidāte Baiba Rozentāle «Saskaņai» ziedojusi vairāk nekā trīs tūkstošus eiro. Teju trīs tūkstošus atvēlējis arī esošās Saeimas deputāts un kandidāts nākamajās vēlēšanās Ivans Klementjevs.

Bijušais «Rīgas dārzu un parku» vadītājs Agnis Kalnkaziņš, kurš no partijas piedalās arī Saeimas vēlēšanās, «Saskaņas» kontā ieskaitījis 2,8 tūkstošus eiro.

Divus tūkstošus eiro «Saskaņai» ziedojis partijas kandidāts vēlēšanās Viktors Jakovļevs, tikpat atvēlējuši arī Saeimas deputāti Andrejs Klementejvs, Igors Zujevs un Igors Pimenovs, kuri startē arī darbam nākamajā parlamenta sasaukumā.

Pa diviem tūkstošiem eiro partijai novirzījuši arī deputāta kandidāts Sergejs Mirskis, esošās Saeimas deputāta Jāņa Ādamsona palīgs Armands Kaļišuks un Ilze Cirša.

Boriss Cilēvičs un Aleksandrs Sakovskis, kuri šobrīd strādā parlamentā un kandidē nākamajās Saeimas vēlēšanās, savai partijai noziedojuši katrs pa tūkstotim eiro, tikpat arī biedrības «Stop, drugs!» vadītājs un Saeimas vēlēšanās startējošais Sandris Bergmanis.

Pagājušajā mēnesī «Saskaņa» saņēma ziedojumus 69,3 tūkstošu eiro apmērā. Lielākā daļa no ziedotājiem bija partijas biedri un 12.Saeimas deputātu kandidāti.

12.Saeimas vēlēšanās 4.oktobrī startēs kopumā 13 partijas.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu