Šenona Dohertija apstiprina ziņas par krūts vēža diagnozi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Šenona Dohertija apstiprinājusi medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis.

44 gadus vecā Dohertija apņēmusies «domāt pozitīvi», teikts trešdien izdotajā paziņojumā.

«Jā, man ir krūts vēzis. Es pašlaik ārstējos,» viņa atklāja slavenību jaunumu žurnālam «People». «Es turpinu veselīgi ēst, sportot un domāt par savu dzīvi pozitīvi. Esmu pateicīga savai ģimenei, draugiem, ārstiem un, protams, faniem par atbalstu.»

Dohertijas diagnoze nonāca atklātībā, kad vietne TMZ publicēja dokumentus no tiesvedības pret biznesa menedžeri. Dohertija apgalvo, ka menedžeris neesot veicis apdrošināšanas iemaksas, kā rezultātā viņa neesot varējusi saņemt nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Lietas materiālos norādīts, ka krūts vēzis Dohertijai atklāts 2014.gadā, kad viņai nebija pienācīgas veselības apdrošināšanas. Aktrise uzsver, ka pretējā gadījumā vēža izplatīšanos varētu apstādināt agrīnā stadijā.

Dohertijas pazīstamākās lomas bija Brenda Velša 90.gadu jauniešu seriālā «90210» («Beverlihilsa 90210») un ragana Prū Halivela teleseriālā «Charmed» («Amulets»).

Dohertijas nākamā loma būs aktiera Džeimsa Franko režisētajā biogrāfiskajā kinolentē par rakstnieku Čārlzu Bukovski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu