Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kaila Šārona Stouna savos 57: gēni vai fotošops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter/instagram

Holivudas dīva Šārona Stouna kaila pozējusi izdevumam «Harper's Bazaar». Šie kailfoto sociālajos tīklos izraisījuši plašas diskusijas par to, vai aktrise savos 57 gados patiešām tā izskatās vai tomēr viņas kompleksus slēpj klajš fotošops.

Tas, kas liek Šāronai izskatīties tik starojošai, - tas ir sabalansēts uzturs! «Minimāli patērēt ogļhidrātus un taukus, bet maksimāli dārzeņus, augļus, liekot akcentu uz olbaltumvielām,» iesaka Stouna. «Tā jums nepalielināsies svars, bet tiks saglabāta muskuļu masa. Un galvenais, tonusā būs vissvarīgākais ķermeņa muskulis - sirds!»

2001. gadā aktrise piedzīvoja insultu, tāpēc smaga fiziskā slodze viņai ir stingri aizliegta. Amerikāņu neirologi pat izveidoja jaunu terminu «Šāronas Stounas sindroms», kas raksturo sievietes, kuras sevi fiziski nežēlo, kā rezultātā var notikt organisma pārslodze. Tik tiešām bija laiks, kad viņa kļuva atkarīga no sporta - būdama pat gatava nakšņot sporta zālē. Trenažieru zāle, cīņas māksla, stiepšanās vingrojumi, ikdienas skriešana, fitness...

1,74 m garā Stouna šobrīd sver 58 kg, pateicoties fitnesa nodarbībām, kuras, gan ar vieglu slodzi, tiek apmeklētas bieži. Tāpat joga un pilates ir aktrises iknedēļas grafikā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu