Tirgū nopērkamas pirmās rudens vēstneses - gladiolas (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Centrāltirgū pārdošanā nonākušas pirmās rudens vēstneses - gladiolas, aģentūru LETA informēja Rīgas Centrāltirgus komunikāciju speciālists Ivars Jakovels.

Viņš norāda, ka šo ziedu cena ir no 50 līdz 80 centiem gabalā.

Tikmēr Centrāltirgū pieejamie gurķi patlaban maksā, sākot no 40 centiem līdz 1,20 eiro kilogramā, bet galvenokārt tos var iegādāties par 80 centiem vai vienu eiro.

Centrāltirgus nopērkamās avenes maksā četrus līdz sešus eiro kilogramā vai 2,50 eiro puskilograms, zemenēm cena ir no 2,40 līdz 4,50 eiro, ķiršiem - no 1,50 līdz 4,50 kilogramā.

Līdzīgi kā pagājušonedēļ, arī šonedēļ cenas turpina pazemināties lielkalibra mellenēm - patlaban tās maksā no sešiem līdz astoņiem eiro kilogramā, parastās mellenes - trīs līdz piecus eiro kilogramā, dārza mellenes - seši līdz astoņi eiro.

Lētākas kļuvušas arī jāņogas un upenes. Jāņogu cena no 2,20 eiro noslīdējusi uz 1,50 eiro, bet upenēm no nepilniem diviem eiro līdz 1,40 vai 1,50 eiro, dažās tirdzniecības vietās tās var iegādāties par vienu eiro kilogramā. Plūmju cena svārstās no 1,30 līdz 1,80 eiro kilogramā.

Savukārt tomāti patlaban maksā, sākot no 80 centiem līdz diviem eiro kilogramā. Sīpoliem cena ir no viena līdz 1,50 eiro, kartupeļi maksā, sākot no 30 centiem kilogramā, kāposti - no 50 līdz 80 centiem, ziedkāposti - no 40 centiem līdz vienam eiro, bietes - ap 80 centiem, burkāni - ap vienu eiro, kabači - no 50 centiem līdz vienam eiro, sviesta pupas - 3,50 eiro, zirņi - trīs eiro, cūku pupas - 1,60 eiro kilogramā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu