Japāņi nopērk Igaunijā dibināto virtuālās pielaikošanas firmu Fits.me

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Japānas mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības grupa «Rakuten» ir iegādājusies 100% Igaunijā dibinātās kompānijas «Fits.me», kas izstrādā «virtuālās pielaikošanas telpas» un kuras galvenais birojs tagad ir Londonā, vēsta izdevums «Techcrunch».

«Rakuten» plāno saglabāt «Fits.me» kā atsevišķu uzņēmumu, kas turpinās attīstīt savu tehnoloģiju, paplašināt savu uzņēmējdarbību un strādāt ar esošajiem klientiem. Starp šiem klientiem ir «Thomas Pink», «Hugo Boss» un mājas iepirkšanās kanāls QVC.

«Fits.me» vadītājs arī turpmāk būs Džeimss Gembrels. Kompānijā strādā 65 cilvēki, un tās dibinātāji igauņi Heiki Haldre un Pauls Pallins vēl arvien ir starp aktīvajiem darbiniekiem.

«Fits.me» piedāvā tehnoloģiju, kas ļauj tiešsaistes pircējiem, kuri nespēj kaut ko fiziski pielaikot, labāk vizuāli iztēloties, kā šie objekti viņiem varētu piestāvēt. Kompānija ļauj mazumtirgotājiem iegūt vairāk informācijas par to, par ko interesējas un kam dod priekšroku šo tirgotāju interneta vietņu apmeklētāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu