Valsts pirmā lēdija - kaut kas no Āboltiņas un princeses Diānas...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar 9. Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni savus pienākumus sākusi pildīt arī valsts pirmā lēdija Iveta Vējone. Lai gan Vējones kundze nenoliedz, ka šis jaunais statuss viņu mazliet mulsina, viņa ir apņēmības pilna vajadzīgo etiķeti apgūt un vienmēr būt līdzās savam mīlošajam vīram, kad vien tas nepieciešams.

 
Foto: LETA

Ivetas Vējones gaume - sievišķīga un atbilstoša kā Solvitai Āboltiņai

Valsts pirmā lēdija Iveta Vējone inaugurācijas dienā bija tērpusies zilā kokteiļkleitā, ko papildināja balta īsroku žaketīte. Baltā žakete lieliski saskanēja ar prezidenta kundzes baltajām augstpapēžu kurpēm. Koptēlam pieskaņotas pērļu rotaslietas - krelles un auskariņi.

Foto: LETA

Jāatzīmē ka līdzīgs tērps bija jau Solvitai Āboltiņai prezidenta vēlēšanas laikā. Bet ja paskatāmies vēl senāk - bijušajai Saeimas priekšsēdētājai bieži patika vilkt zilu kleitu, papildinātu ar baltu žaketi.

Foto: LETA
 
Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters/AP/SCANPIX SWEDEN

Kaut kas no princeses Diānas?

Pirmās lēdijas augums un stāja nedaudz atgādina vienu no pasaulē iemīļotākajām personībām - princesi Diānu. Prezidenta kundzes vienkāršais jaunības dienu stāsts un tas, ka Iveta jūtas ļoti tuva Latvijas tautai, arī nedaudz atgādina princesi Diānu. Turklāt abām dāmām ir divi stalti dēli!

Foto: AFP/LETA
Foto: facebook
 
Foto: LETA

Valsts pirmās lēdijas - blondas

Interesanti, ka pēdējo gadu valsts pirmās lēdijas - Dace Seisuma un Lilita Zatlere - arī ir blondīnes.

Foto: AFP/LETA
Foto: Leta/AFP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu