Pārdošanā nonākusi Ultra microSDXC 200 GB atmiņas karte

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kompānija SanDisk pārdošanā laidusi atmiņas karti Ultra microSDXC UHS-I ar 200 gigabaitu ietilpību, kuras pirmā publiskā izrādīšana norisinājās šā gada pavasarī Barselonā.

Iespaidīgās atmiņas kartes datu lasīšanas ātrums ir 90 megabaiti sekundē. Tas nozīmē, ka, piemēram, profesionālie fotogrāfi varēs minūtes laikā uz datoru «pārdzīt» 1200 fotogrāfijas, kuras katra «sver» 3,5 megabaitus. Piedevām karte ir droša pret mitrumu, elektromagnētiskajiem viļņiem un rentgenstariem, raksta Newsru.com.

Pasaules pirmizrādes gaitā SanDisk vēstīja, ka jaunā atmiņas karte maksās ap 400 ASV dolāru. Tomēr pēdējo mēnešu gaitā acīmredzot ir notikušas kādas izmaiņas un kompānija ir pārskatījusi savu cenu politiku, nosakot, ka Ultra microSDXC UHS-I būs pieejama par 250 dolāriem jeb 225 eiro.

Var piezīmēt, ka tikai pavisam nesen SanDisk Ultra microSDXC UHS-I zaudēja ietilpīgākās microSD formāta atmiņas kartes titulu. Tagad tas pieder kartei Xtra Elite, kuru jūnija sākumā izlaida japāņu kompānija Microdia. Šīs atmiņas kartes datu ietilpība ir 512 gigabaitu. Vienlaikus arī cena ir ievērojami augstāka; pēc PhoneArena informācijas šis datu nesējs maksājot ap tūkstoti dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu