«Iespējamajai misijai» pievienojas 21 skolotājs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Izglītības programmai «Iespējamā misija» (IM) pievienojies vēl 21 skolotājs, aģentūrai BNS pastāstīja IM pārstāve Indra Zomerovska.

Viņa paskaidroja, ka šogad no 204 kandidātiem atlasi izturēja un dažādās Latvijas skolās darbu sāks 21 jaunais skolotājs, palielinot IM kopējo dalībnieku skaitu līdz 129.

Šogad 70 skolas IM pieprasīja 123 vakances. Vēlmi savā skolā uzņemt IM skolotājus izrādīja gan tādas skolas, kurās darbu kāds no IM skolotājiem sāks pirmo reizi, gan tādas ar kurām izveidojusies ilgstoša un stabila sadarbība.

Šo skolu vadība augstu vērtē IM skolotāju augsto profesionalitāti un spēju ienest skolā inovatīvas un radošas mācību metodes, kuras skolēniem šķiet īpaši saistošas. IM 8. iesaukuma dalībnieki strādās skolās visā Latvijā – Rīgā, Mārupē, Olainē, Ādažos, Stalbē, Blīdenē, Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, Salaspilī, Stalbē un Blīdenē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu