Aizvadīts lielākais visu MINI paaudžu festivāls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājā, turklāt ar rekordlielu dalībnieku skaitu - vairāk nekā 110 auto piedalīšanos - aizvadīts visu paaudžu MINI festivāls. Festivāla apmeklētāju vidū bija MINI zīmola fani no Lietuvas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas un, protams, Latvijas.

Saulainās un tveicīgās pagājušās sestdienas rītā festivāla dalībnieki pulcējās Liepājas promenādē, kur sabraukušos MINI automobiļus bija iespēja aplūkot un novērtēt turpat notiekošā Līvas ciema tirgus apmeklētājiem.

Foto: Publicitātes foto

Katrs dalībnieks, saņemot reģistrācijas numuru, devās sarežģītā orientēšanās braucienā pa Liepāju, kas vietējiem un arī ārvalstniekiem deva iespēju paraudzīties uz Liepājas ieliņām un ēkām no skatu punkta, kuru redz tikai retais tūrists. Saviļņojums par pilsētu ar dvēseli bija liels.

Foto: Publicitātes foto

Orientēšanās brauciena galamērķis bija «Rudes» kartodroms, kur par labu noskaņojumu rūpējās vietējais dīdžejs, bet festivāla dalībnieki baudīja MINI virtuves labumus. Tāpat varēja piedalīties dažādās atrakcijās - šautriņu mešanā, šķēršļu joslas pārvarēšanā, bumbiņu mešanā u.c.

Foto: Publicitātes foto

Protams, lielākais vairums MINI braucēju koncentrējās ātrumsacīkstēm. Arī šogad tās tika klasificētas piecās kategorijās. Katram braucējam bija iespēja sevi pierādīt vairākos braucienos, kuros laiks tika fiksēts par nobrauktiem trim apļiem kopā. Galveno balvu, MINI superķiveri no oficiālā MINI pārstāvja Latvijā Inchcape BM Auto, šogad ieguva absolūtā labākā laika uzstādītājs, viesis no Baltkrievijas.

Foto: Publicitātes foto

Festivāla čempionu balle tika svinēta Liepājas pludmales kokteiļbārā Red Sun Buffet. Klātesošos, dziedot pasaules hitus, izklaidēja mūziķis Edijs Šnipke, viesus mānīja iluzionists Robijs Trankalis, bet pēc apbalvošanas par raitu deju soli rūpējās DJ Markus Riva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu