Panamā tvīto bedres

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Panamas televīzijas ziņu raidījums Telemetro Reporta cīņā ar ceļu slikto stāvokli galvaspilsētā ir sācis akciju Tvītojošā bedre un tā izrādījusies diezgan veiksmīga - situācija uzlabojas un autobraucēju sabiedrība kļūst apmierinātāka.

Akcijas centrā ir īpašas ierīces, ko Telemetro Reporta veidotāji izvieto tieši bedrēs. Tiklīdz automašīna ar riteni iebrauc bedrē, nostrādā sensori un Satiksmes ministrijas amatpersonām tiek nosūtīts tvīts, kurā izteiktas piezīmes par ceļu uzturētāju slikto darbu. Jāpiezīmē, ka sensori tvītus nesadzejo paši; par to atbildīgs ir kampaņas Twitter konta @Elhuecotwitero administrators, kurš pēc katra signāla saņemšanas veic ierakstu ar veltījumu par ceļu uzturēšanu atbildīgajai iestādei @MOPdePanama.

Kā raksta Motor.ru, sensori un raidītāji ir izvietoti 20 Panamas bedrēs un līdzšinējā to izmantošanas pieredze liecina, ka kampaņa ir sekmīga, jo bedres viena pēc otras tiek «aizlāpītas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu