«Citādais dievkalpojums» aizvien mīlēts un atbalstīts!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

24. maijā, Vasarsvētkos, plkst. 12.00 Torņakalnā, kā ik gadu, notika Citāds dievkalpojums - labdarības koncerts, kam sekoja arī plaša, visai ģimenei domāta aktivitāšu programma Rīgas Lutera baznīcas dārzā. Šogad labdarības pasākuma tēma bija «Gaišāka baznīca – gaišākai pasaulei», un tā laikā tika saziedoti teju 4500 eiro, kuri tiks ieguldīti Torņakalna un divu mazo baznīcu – Jēkabpils Sv. Miķeļa un Zasas luterāņu dievnama remontā!

Kā katru gadu, ar savu sniegumu koncertā Citāds dievkalpojums klātesošos priecēja daudzi labi pazīstami mākslinieki. Šogad Torņakalnu pieskandināja Renārs Kaupers, Linda Leen, Espresso, Aija Andrejeva, MNTHA!, Kaspars Zemītis, Rēzija Kalniņa, Ieva un Ainārs Šablovski, Rīgas Gospeļkoris u.c.

«Vasarsvētkos mēs visi varējām kļūt par Dieva dārzniekiem šajā pasaulē un padarīt to nedaudz skaistāku, ziedojot trīs dievnamu atjaunošanai un neko neprasot pretī,» pasākumā runāja aktrise Rēzija Kalniņa.

Šogad Torņakalna baznīca bija īpaši saposta Vasarsvētkiem - pateicoties «Dekonomas» atbalstam, tās teritoriju rotāja desmitiem lukturīšu, eņģelīšu figūriņas un fotostūrītis, kur ikviens varēja iemūžināt fotomirkli ar sev tuvajiem.

Pēc «Citādā dievkalpojuma» apmeklētāji devās baudīt aktivitātes baznīcas dārzā: «Be Art» studija bija parūpējusies, lai ikviens varētu uztaisīt ko interesantu radošajā darbnīcā, «Tikai karotes» cienāja ar gardām pankūkām, bet «Drusti» ar ceptuves gardumiem; «Hairriga» skaistumkopšanas salona meistares prasmīgi pina meitenēm bizes un cirtoja matus; priecēja arī vintage grāmatu maiņas punkts un labdarības atrakcijas.

Lielu atsaucību izpelnījās Lienes Zemītes darināto kūku izsole, kur kopā tika piesolīti 320 eiro.

Paldies ikvienam, kas jau ir atbalstījis vai vēl tikai atbalstīs šo cēlo un tik ļoti vajadzīgo darbu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu