Reģistrēta Sudrabas partija «No sirds Latvijai» (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Politisko partiju reģistrā ir reģistrēta bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas vadītā partija «No sirds Latvijai», liecina informācija oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Partijas darbības pamatmērķis ir «labi pārvaldīta Latvijas valsts, kur prioritāras ir tautas intereses, kur tauta uzticas valsts varai un aktīvi līdzdarbojas valsts un pašvaldību darbībā».

Vēl starp partijas darbības mērķiem ir Latvijas valsts neatkarības un suverenitātes aizsardzība, latviešu valodas kā Latvijas tautas vienojošā elementa stiprināšana, kā arī valsts aktīvas rīcības nodrošināšana iedzīvotājiem svarīgu jautājumu risināšanā. Tāpat jaunā politiskā spēka biedri vēlas radīt Latvijas iedzīvotājiem drošību par savu un savu bērnu nākotni, panākt Latvijas saimniecisko uzplaukumu, kā arī nodrošināt ikviena atbildību par savu rīcību.

Sudrabas partija dibināta 5.maijā.

Partijas valdē ievēlēta viena no kustības «No sirds Latvijai» dibinātajām Diāna Novicka, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris, uzņēmējs Viesturs Tamužs, Aivars Meija, kuram arī ir uzņēmējdarbības pieredze, Aldis Kromans, kurš, pēc Sudrabas teiktā, arī nāk no biznesa vides, uzņēmējs Raimonds Nipers, kā arī Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas direktors Andris Priekulis.

«No sirds Latvijai» šogad plāno startēt Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu