Končitas stils ikdienā: eleganti drosmīgs! (237)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Eirovīzijas konkursa lielajā finālā šogad uzvarējusi kolorītā Austrijas pārstāve jeb precīzāk pārstāvis - Končita Vursta (Conchita Wurst) ar Džeimsa Bonda filmu mūzikas estētikā ieturēto dziesmu «Rise Like a Phoenix». Končita kļuvusi par vienu no apspriestākajām konkursa dalībniecēm. Kāda viņa izskatās ikdienā, kāds ir bārdainās sievietes stils?

Patiesībā Končita ir 25 gadus vecs puisis vārdā Toms Noirvits, kurš pirms aptuveni trīs gadiem nolēma uzstāties kā dāma un izvēlējās pseidonīmu «Wurst». Līdz tam puisim neizdevās gūt popularitāti, bet jaunais transvestīta ampluā viņam nodrošināja milzu atpazīstamību. Par to arī liecina uzvara Eirovīzijā!

Končitai ir bijuši arī citādāki sieviešu matu sakārtojumi.

Foto: www.facebook.com/ConchitaWurst/

Ikdienā viņa tāpat kā mēs visi brauc ar automašīnu un aktīvi čato sociālajos tīklos, kur zvaigznei ir ļoti daudz sekotāju. Pārsvarā ikdienā viņa izvēlas tumšas drēbes un zelta aksesuārus.

Foto: www.facebook.com/ConchitaWurst
Foto: www.facebook.com/ConchitaWurst/

Tomēr dalībai Eirovīzijā Končita bija piemeklējusi sev vakartērpus košās krāsās... Jāatzīst, ja ne sejas apmatojums, vai maz varētu atšķirt dzimumu?

Foto: www.facebook.com/ConchitaWurst/
Foto: facebook
Komentāri (237)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu