Aicina pieteikties pāru orientēšanās sacensībām! (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņem savu mīļo aiz rokas un meties piedzīvojumā! Līdz 20.maijam pāri no visas Latvijas tiek aicināti pieteikties jautrām, amizantām un visādi citādi atšķirīgām orientēšanās sacensībām. Īpaši tiek aicināti tie pāri, kas drīzumā plāno precēties.

Kāzas ir viens no gaidītākajiem notikumiem cilvēka mūžā, kam ikviens gatavojas ar īpašu rūpību. Arī izdevniecība «White Book» gatavojas lielai dienai - «Kāzu iedvesmas grāmatas» iznākšanai, kura paredzēta pašā pavasara un kāzu svinību plaukumā.

«Kāzu iedvesmas grāmata» iznāks maija vidū. Tajā atspoguļotas vairāk nekā 30 pāru kāzas, kas notikušas Latvijā, izcēlušās ar oriģinalitāti un kādu īpašu «odziņu». Grāmatas saturu veidojuši tādi eksperti kā kreatīvās pasākumu aģentūras «Chocolate Events» īpašniece un radošā direktore Sindija Vilde-Spinga, vakara vadītājs ar stāžu Valters Krauze, «Kāzu aģentūras» īpašniece un direktore Dace Miezīte, modes zīmolu, reklāmas un stila dizainere Kristīne Rudzinska u.c. Grāmatā publicēti Latvijā iemīļotu fotogrāfu darbi. Projektā piedalījušies tādi fotogrāfi kā Andrejs Zavadskis, Mārcis Baltskars, Aiga Rēdmane, Linda Brīnums u.c.

Par godu šim lielajam notikumam «White Book» aicina piedalīties pāru orientēšanās spēlē, kas notiks 22.maijā plkst. 18.00 TC «Spice».

Atraktīvākie, drošākie un veiksmīgākie skrējēji tiks apbaloti un celti mīlestības slavas saulītē. Galveno balvu, dāvanu karti 250 EUR vērtībā kāzu salonā «Lovely» un nakšņošanu lukss numurā Nītaures dzirnavās saņems pāris, kurš visātrāk veiks stafeti TC «Spice» veikalos. Lēnākiem, bet tikpat brīnišķīgiem pāriem būs iespēja nopelnīt dāvanas no Dikļu pils, Rāmavas Depkina muižas, restorāna «Neiburgs» un izdevniecības «White Book».

«Kāzu iedvesmas grāmata»

Kāzas ir viens no īpašākajiem notikumiem cilvēka mūžā, un katrs šo dienu iztēlojas atšķirīgu. Kāds vēlas laulāties meža ielokā, cits - uz salas ezera vidū. Sapņi mēdz būt visdažādākie, un kāzu diena ir īstais mirklis tos piepildīt!

«Kāzu iedvesmas grāmata» aicina ielūkoties sapņos, kas jau ir piepildījušies. Šajā grāmatā atradīsiet gan praktiskus padomus, gan neparastas idejas, kas pavērs pavisam citu skatu uz kāzu dienas organizēšanu un svinēšanu. Tomēr šī grāmata būs neatsverams avots ne tikai kāzu, bet arī jebkuru citu svētku plānošanā un organizēšanā.

Grāmatā apkopoti Latvijas vadošo nozares speciālistu viedokļi un ieteikumi, kā arī krāšņi foto un «odziņas» no vairāk nekā 30 kāzām. Šie cilvēki dalās pieredzē, lai iedrošinātu jūs piepildīt savus sapņus! Nebaidieties sapņot, jo viss ir iespējams, un šī grāmata un tajā iekļautie stāsti to apliecina!

    Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu