Ar fotoizstādi mudina karjeras dēļ neatlikt bērnu laišanu pasaulē (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties Mātes dienai, trešdienas pēcpusdienā tika atklāta fotogrāfa Māra Kiseļova fotoizstāde «Laimīga mamma – laimīgs bērns!», kurā 18 veiksmīgas mammas rāda, ka bērns ir atbalsts un iedvesmotājs profesionālai izaugsmei. Izstāde tirdzniecības centra Spice 2.stāvā būs apskatāma līdz 25.maijam.

Fotogrāfam pozējušas tādas veiksmīgas un slavenas māmiņas kā zīmola «Shu shu...» veidotāja un dizainere Diāna Liepniece, zīmolvede zīmolu ligzdā MATKA Inese Apse-Apsīte, topošo vecāku nodarbību vadītāja Katrīna Puriņa, TV3+ raidījuma «Mamin klub» vadītāja Jūlija Ekkert un citas.

«Bērni ir iedvesmas avots katram no mums – tāds ir šīs izstādes galvenais vēstījums. Ar šo projektu vēlējos pārliecināt tos pārus, kuri baidās, ka jaunas dzīvības ienākšana ģimenē var sagraut sapņus par karjeru, izšķirties par labu bērnam. Pateicoties viņiem, mēs varam sasniegt vēl vairāk un augt karjerā vēl augstāk. Kā jaunais tēvs varu apgalvot, ka bailes par to, ka bērns bremzēs izaugsmi, ir pilnīgi aplamas, jo tieši viņi ir tie, kuri sniedz enerģiju un iedvesmu. Tiem, kuri vēl šaubās par izvēli, iesaku atnākt un aplūkot izstādi, un, iespējams, kāda no fotogrāfijā esošajām māmiņām spēs jūs pārliecināt,» saka fotogrāfs Māris Kiseļovs.

Izstāde «Laimīga mamma – laimīgs bērns!» ir Māra Kiseļova 2013. gadā realizētā projekta «Paaudzes» turpinājums.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu