Ko gaidīt no Rīgas jeb Austrumu partnerības samita

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

14. maijā Ārlietu ministrijā plkst. 15.00 notiks preses konference, kurā tiks izklāstīti aktuālie jautājumi par 21. un 22. maijā plānoto Austrumu partnerības samitu (Rīgas samitu) un par samita ietvaros paredzētajiem blakus pasākumiem. TVNET piedāvā tiešraidi no preses konferences.

Par Austrumu partnerības samitu informēs Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstnieks Austrumu partnerības jautājumos Juris Poikāns. Ārlietu ministrijas Divpusēju attiecību direkcijas vadītājs, vēstnieks Einars Semanis sniegs plašāku ieskatu par 19. un 20. maijā notiekošo Austrumu partnerības Mediju konferenci, LDDK prezidents un BUSINESSEUROPE viceprezidents Vitālijs Gavrilovs izklāstīs par Austrumu partnerības samita Biznesa forumu, kas notiks 21. maijā, savukārt par 20. un 21. maijā plānoto Austrumu partnerības pilsoniskās sabiedrības konferenci sīkāk stāstīs Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Andris Sprūds.

Drošības policijas priekšnieka vietnieks Juris Leitietis informēs arī par gaidāmajiem drošības pasākumiem samita norises laikā Rīgā, ka arī Starptautiskās lidostas «Rīga» valdes loceklis Verners Stūrmanis sniegs informāciju par izmaiņām lidostas darba kārtībā saistībā ar plānotajiem pasākumiem.

Plašāka informācija par katru no pasākumiem un to norises vietām pieejama šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu