Būs skatāms seriāls «Viņi atgriežas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kādas ģimenes dzīve pilnīgi pārvēršas, kad viņu mājā atgriežas astoņgadīgais Džeikobs, kurš nomiris pirms 30 gadiem. Taču ar viņa ierašanos viss tikai sākas, jo neilgi pēc tam augšāmceļas arī citi mirušie. Kas ir šā mistiskā notikuma atslēga? Kāpēc pilsētas iedzīvotāji atgūst reiz zaudētos tuviniekus?

LNT jaunais seriāls Viņi atgriežas (Resurrection) ir veidots pēc Džeisona Mota (Jasson Mott) romāna The Returned motīviem. Seriāls Viņi atgriežas seko līdzi Misūri štata Arkādijas pilsētas iedzīvotājiem, kuru dzīve apgriežas kājām gaisā, kad viņu mīļie cilvēki atgriežas no mirušajiem. To vidū ir arī astoņgadīgais Džeikobs Langstons, kurš noslīka tālajā 1982.gadā. Džeikobs tiek atrasts dzīvs Ķīnā un ar imigrācijas dienesta aģenta Mārtija palīdzību nogādāts ASV. Nepakļaujoties pavēlēm, aģents atdod Džeikobu viņa vecākiem, kuri ir jau 60 gadus veci. Džeikoba pārsteidzošā atgriešanās un ar to saistītā mistērija aizgrābj viņa onkuli, pilsētas šerifu Fredu Langstonu un viņa meitu Megiju Langstoni, kuras māte noslīka, glābjot Džeikobu. Megijas labākās draudzenes Elēnas tēvs Kalebs Ričards ir nākamais, kurš atgriežas no mirušajiem, viņš brīdina pilsētas iedzīvotājus, ka pēc viņa sekos vēl citi.

Lomas atveido zināmi aktieri

Seriālā Viņi atgriežas pirmo reizi kā aktieris debitē Džeikoba atveidotājs Lendons Gimenezs (Landon Gimenez), savukārt pazīstamākie aktieri šajā seriālā būs Mārtija lomas atveidotājs Omars Eps (Omar Epps), kurš Latvijas skatītājiem ir pazīstams pēc Dr. Ērika Formana lomas seriālā Doktors Hauss (House M.D.), Lusillas tēlā iejūtas aktrise Francesa Fišere (Frances Fisher), kura iepriekš ir redzēta arī Latvijā rādītajos seriālos Slepkavība (The Killing) un Saikne (Touch), savukārt Megijas lomu spēlē aktrise Devina Kellija (Devin Kelley), kura ir spēlējusi seriālā Slepenie sakari (Covert affairs) un Čikāgas kodekss (Chicago code). Freda tēlā iejūtas aktieris Mets Krevens (Matt Creven), kurš ir manīts seriālā NCIS: Izmeklēšanas dienests (NCIS: Naval Criminal Investigative Service), bet Elēnu atveidos aktrise Samāra Ārmstronga (Samaire Armstrong), kuru noteikti esat ievērojuši tādos seriālos kā O.C. (The O.C.) un Mentālists (The Mentalist).

Skatieties seriālu Viņi atgriežas no 21.aprīļa otrdienās plkst. 23:05 kanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu