BBC birojā ar tanku nogādā petīciju par Klārksona atstāšanu amatā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter/@mashable

Britu raidorganizācijas BBC birojā ar tanku nogādāta nepilna viena miljona cilvēku parakstīta petīcija par Džeremija Klārksona atjaunošanu auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītāja amatā, vēsta britu prese.

Uz tanka stāvēja par raidījuma varoni Stigu pārģērbies vīrietis baltā kombinezonā un ar ķiveri galvā.

Pirms nedēļas ierosinātās petīcijas autori bija cerējuši savākt vienu miljonu parakstu, taču piektdienas pusdienlaikā tiem pietrūka apmēram 10 000 cilvēku.

Kā jau ziņots iepriekš, BBC pirmdien sāka disciplināro izmeklēšanu par Klārksona strīdu ar producentu. Vairāki mediji ziņoja, ka Klārksons esot iesitis īru kopproducentam Oisinam Timonam un izteicis rasistiskus komentārus, savukārt citi vēstīja, ka Klārksons tikai pagrūdis producentu un draudējis panākt viņa atlaišanu.

Lai arī raidorganizācija savu lēmumu vēl nav paziņojusi, 54 gadus vecais Klārksons ceturtdien labdarības pasākumā lika saprast, ka esot atlaists.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu