Ugunsgrēks Rīgas cirkā likvidēts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ugunsgrēks Rīgas cirkā šovakar plkst.18.26 ir likvidēts, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste. Ugunsdzēsēji atgriežas savās daļās, bet objektu pārņem Valsts policija, kuras kompetencē ir noteikt, vai cilvēki var atgriezties telpās. Jau ziņots, ka šodien pēcpusdienā izcēlās ugunsgrēks Rīgas cirkā. Ugunsgrēka platība bija 120 kvadrātmetri un ugunsgrēkā gāja bojā viens pitons.

Ugunsgrēku izdevās lokalizēt stundas laikā.

Ugunsgrēks bija gana sarežģīts, jo pati ēka ir veidota no koka konstrukcijām un daudzām telpām. Ugunsgrēkam bija noteikts rangs numur divi, kas nozīmē, ka tas ir īpaši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks un tā dzēšanā jāiesaista liels glābēju skaits.

Kopumā notikuma vietā bija ieradušies ap 50 ugunsdzēsēju un 13 transportlīdzekļu. Ņemot vērā lielo izsaukumu skaitu saistībā ar kūlas ugunsgrēkiem un ugunsgrēku cirkā, lai varētu reaģēt uz citiem izsaukumiem, dienests piesaistīja astoņus ugunsdzēsējus no brīvajām maiņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu