McLaren izstrādājis jaunu modeli (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McLaren

Aiz slēgtām durvīm sterilajā McLaren Automotive rūpnīcā Vokingā, Lielbritānijā, ir radīts jauns automobilis, kura pasaules pirmizrāde notiks 84. Ženēvas starptautiskajā autošovā.

No McLaren nekādas informācijas par automobiļa tapšanu nebija līdz pat šai dienai, kad izplatīta oficiāla informācija par prezentācijai sagatavotu jaunu modeli 650S.

Par pašu auto ziņas gan ir visai skopas. McLaren atklāj vien to, ka spēkrats tapis, liekot lietā autosportā piecdesmit gadu laikā gūto pieredzi un atziņas, kā arī atklājumus no visu šobrīd pārdošanā esošo modeļu izstrādes.

Kā zināms, McLaren piedāvājums nav plašs, taču ļoti iekārojams. Bāzes modelis ir 625 zirgspēku 12C (tiek piedāvāts gan kupejas, gan rodstera versijā), bet flagmanis, kas demonstrē britu inženierijas firmas līdzšinējos sasniegumus un spējas, ir 916 zirgspēku hibrīdsuperauto P1.

650S modeļu hierarhijā atvēlēta vieta starp šiem automobiļiem, un nosaukumā ietvertais skaitlis liek domāt, ka jaunajam auto aizmugurē, bet riteņu bāzes ietvaros būs motors ar 650 zirgspēkiem. Šobrīd atklātībā ir nonācis neko neizsakošs jaunā auto fragmenta attēls, taču McLaren sola, ka dizainiski 650S ir drosmīgs un skaists vienlaicīgi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu