Modes un stila ziņas: RFW, Lauren gangsteri, Modes infekcija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunumi modes un stila pasaulē.

Rīgas modes nedēļā jauni dizaineru vārdi

Šopavasar Rīgas modes nedēļa notiks no 17. līdz 21. martam un, līdzīgi kā pēdējās divās sezonās, RFW galvenās modes skates norisināsies luksusa klases modes centrā Podium (Brīvības gatve 201). Arī šoreiz RIGA FASHION WEEK plaši pazīstamu dalībnieku sarakstu papildina jauno dizaineru vārdi. Savu pirmo kolekciju prezentēs modes zīmols it`sMe sadarbībā ar dizaineru Arti Štamgūtu. Jau zināmais mākslinieks modes aprindās šoreiz ietērpj sievieti, kura izdzīvo savu ikdienu pilsētas aktīvajā vidē, sievieti, kura zina un jūt savu brīvību, savu būtību, savu ceļu.
Līga Banga pēc vairāku sezonu pārtraukuma atgriežas uz lielā podiuma un šoreiz prezentēs kolekciju ar nosaukumu «VISUALS. ADJUSTED». Šīs kolekcijas stilistiku iespaidoja 90. gadu mūzika un kultūra, tā laika apģērba funkcionāls minimālisms. Pie samērā jauniem zīmoliem var arī attiecināt IN by Inga Nipane, kas Rīgas modes nedēļā piedalīsies otro reizi. Arī dizainere Aleksandra Vestfaļa (zīmols Alexandra Westfal) šīs RFW laikā prezentēs savu trešo kolekciju.

Skaistuma kastītes tagad arī Latvijā!

Beidzot arī Latvijā ir parādījies kvalitatīvs skaistuma kastīšu serviss, līdz ar to tagad katrai sievietei ir iespēja pasūtīt uz mājām kastītes ar pasaules vadošo ražotāju miniproduktiem un paraugiem. Sievietes mūsdienīgajā, aktīvajā, straujajā dzīves ritma pasaulē bieži vien ir aizņemtas, nespēj atpūsties, novirzīt domas no ikdienas rūpēm un palutināt sevi. Bet tas ir svarīgi, jo no sievietes noskaņojuma un pašsajūtas ir atkarīgs tik daudz... Kas var būt patīkamāks kā saņemt gaumīgi iesaiņotu pārsteiguma kastīti, kurā atrodas 5-7 augstas kvalitātes miniproduktu un paraugu komplekts? Nesteidzīgi izmēģini tos mājas apstākļos, izvēlies sev piemērotu kosmētiku, pirms dodies uz veikalu iegādāties dārgos pilna izmēra iepakojumus. SANERIBOX - vienkārša pasūtīšana internetā, rūpīgi piemeklēta, daudzveidīga un kvalitatīva kosmētika ar bezmaksas piegādi uz mājām katru otro mēnesi. Pārsteiguma efekts un pozitīvas emocijas tagad ir pieejamas jaunā veidā.

#superrolemodel — Lindex pavasara kampaņa

Lindex pavasara kampaņas pamatā ir atziņa, ka patiess skaistums slēpjas tajā, ko darāt un kā izskatāties. Kampaņā ir izceltas trīs skaistas sievietes, kuras veic labus darbus arī ārpus modes pasaules — tas viņas padara par izcilām paraugmodelēm. «Esmu sapratusi, ka būtiskākais ir tas, ko tu dari, kā to dari un kā izmanto to, kas tev ir. Esmu tāda, kāda esmu, un mani iepriecina tas, ka šī kampaņa sniedz platformu katrai no mums — Tonijai, Lijai un man — dažādos karjeras posmos. Mēs visas savā dzīvē darām ko vairāk nekā tikai modeļu darbu. Uzskatu to par pozitīvu piemēru parādīt, ka neviena no mums nav tāda, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena, un ikvienam ir iespējas darīt ko vairāk,» saka Kristija Turlingtone Burns. Papildus tam, ka Kristija, Lija un Tonija ir plaši pazīstamas, pieprasītas modeles, viņas sniedz arī sociālo ieguldījumu, galvenokārt saistībā ar mātēm un bērniem. Organizācijas, kurās viņas ir iesaistījušās: Every Mother Counts (Katra māte ir svarīga), Liya Kebede Foundation (Lijas Kebedes fonds) un Plan International-Because I am a Girl (Starptautiskā mēroga plāns: jo esmu meitene). Lai atbalstītu viņu apņemšanos, Lindex kampaņas ietvaros ierobežotā skaitā pārdos T-kreklus «#superrolemodel», no kuru pārdošanas visa peļņa tiks ziedota šīm sieviešu organizācijām. Uzņēmums Lindex, kurš nepārtraukti sniedz sociālo ieguldījumu, šīs kampaņas laikā atbalstīs starptautisku organizāciju WaterAid, aicinot klientus noapaļot sava pirkuma summu kampaņas laikā visos veikalos un interneta veikalā. Izcilo paraugmodeļu kampaņa tiks atklāta Lindex veikalos visā pasaulē un interneta veikalā lindex.com 18. martā. 27. martā Lindex būs pirmās kampaņas atklāšana Apvienotajā Karalistē.

Pirmo reizi divi modes dizaineri no Latvijas piedalīsies prestižajā Viļņas modes festivālā MADOS INFEKCIJA.

Pagājušā gada rudenī Modes Injekcijas atlases Latvijas konkursa organizatori saņēma 32 pieteikumus dalībai, no kuriem otrajai kārtai žūrija atlasīja 12 spēcīgākos. Nelielajā konkursa fināla skatē piedalījās 7 kolekcijas un žūrija atlasīja divus dizainerus, kuri saņēma piedāvājumu piedalīties MADOS INFEKCIJA, kas notiks 27. un 28. martā Viļņā, Lietuvā.
Par labākajiem tika atzīti Santas Matules (kolekcija «Unpack») un Montas Apsānes (kolekcija («Captured») pieteikumi.


«Vaides» 2015. gada pavasara/vasaras sieviešu tērpu kolekcijas

Violets, oranžs, zils, maigi rozā un sulīgs piparmētru zaļais – šie modernie toņi dominē divās jaunajās Latvijas apģērbu ražotāja «Vaide» pavasara/vasaras 2015. kolekcijās. «Vaide» un «Monic by Vaide» pavasara/vasaras 2015.gada kolekcijās ietilpst pavisam 177 tērpu modeļi - 76 kleitas, 17 svārki, 11 bikses, 59 topi un 2 tunikas. Kolekciju autores ir modes dizaineres Sonita Pāvuliņa un Aļona Cvetkova.


Ralph Lauren rudenī aicina pievērsties gangsteru stilam

Izsmalcināti detaļās, bagātīgi audumu daudzveidībā un piegriezuma modeļos un, galvenais, ļoti seksīgi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu