Neauglības ārstēšanas kampaņai ražotāji un piegādātāji savāc 4,6 tūkstošus eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Ražotājiem un piegādātājiem iesaistoties neauglības ārstēšanas kampaņā, papildus savākti 4655,38 eiro,» informē SIA «ELVI Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine.

«Ziedojumu vākšanas kampaņai, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, pērn pievienojušies 12 ražotāju un piegādātāju. No 21.novembra līdz 8.janvārim, veikalos ELVI iegādājoties «Tukuma Piena», «Latvijas Maiznieka», KAIJA's, Santa Bremor, Cido, Vichy, Zingo, Brolio, Torley, One Touch, Contex un Durex produkciju, divi centi no katras iegādātās vienības tika novirzīti biedrības «Labu darot» kampaņas fondam.»

Savukārt uzņēmēju un privātpersonu ziedojumos janvārī ir savākti 2,3 tūkstoši eiro. «Pateicamies ikvienam veikalu ELVI franšīzes partnerim un kampaņas atbalstītājiem, jo katrs ziedotais cents ir būtisks, lai finansiāli palīdzētu vēl vairāk ģimenēm piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu,» atzīst L.Vārtukapteine. «Ražotāji un piegādātāji neauglības ārstēšanas kampaņā iesaistījās arī 2013.gadā, no katras pārdotās produkcijas ziedojot vienu santīmu.»

Ja arī Tu vēlies palīdzēt finansiāli:

• ziedo pie kases visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR;
• zvani 90006282 (maksa par zvanu ir 1,42 eiro) vai
• veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

Biedrības «Labu darot» neauglības ārstēšanas kampaņa ir iesākta 2013.gada pavasarī. «Divu gadu laikā finansiālais atbalsts, pilnībā apmaksājot medicīniskās apaugļošanas kursu, būs sniegts jau 17 ģimenēm. Kampaņas ietvaros ir apstiprinātas arī sešas grūtniecības – bērniņi gaidāmi ģimenē no Zemgales, Vidzemes, Latgales un Rīgas,» atzīmē Vārtukapteine.

«Latvijas lielākā vērtībā ir stabila un laimīga ģimene. Palīdzot īstenot sapni par ilgi loloto ģimenes pieaugumu, atbalstām gan pašmāju iedzīvotājus, gan arī vēršam uzmanību, ka dzīvē nekad nevajadzētu padoties – visi sapņi ir tā vērti, lai tiktu piepildīti! Tieši tādēļ degvielas tirgotājs VIRŠI A ir neauglības kampaņas atbalstītājs arī 2015.gadā,» skaidro Eva Miķelsone, VIRŠI-A mārketinga vadītāja.

Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar mazumtirgotāju ELVI, Klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, degvielas tirgotāju AS VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var skatīt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu