«Inferno» ekranizācijā spēlēs Toms Henkss un Felisitija Džonsa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu bestselleru rakstnieka Dena Brauna romāna «Inferno» ekranizācijā spēlēs aktieris Toms Henkss un Felisitija Džonsa, vēsta britu laikraksts «The Guardian». 58 gadus vecais Henkss atveidojis galveno varoni Robertu Lengdonu divās iepriekšējās uz Brauna romāniem balstītajās filmās «The Da Vinci Code» («Da Vinči kods») un «Angels & Demons» («Eņģeļi un dēmoni»).

Atklātībā nonākušas ziņas, ka 31 gadu vecā britu aktrise Džonsa ieguvusi vienu no galvenajām lomām kinolentē.

Pagājušajā mēnesī Džonsa paziņoja, ka filmēsies zinātniskās fantastikas sērijā «Star Wars» («Zvaigžņu kari»). Aktrise arī nominēta prestižajai «Oskara» balvai par zinātnieka Stīvena Hokinga sievas Džeinas atveidošanu kinolentē «The Theory of Everything» («Teorija par visu»).

Filmas «Inferno» veidotāji apstiprinājuši, ka tajā spēlēs tādi aktieri kā francūzis Omars Si un Bolivudas filmu aktieris Irfans Kāns.

Kinolentes režisors būs Rons Hovards, kurš uzņēmis iepriekšējās Brauna grāmatu ekranizācijas.

Lendona grāmatu sērijā iznākuši četri romāni. Hronoloģiskā secībā trešais no tiem ir «The Lost Symbol» («Zudušais simbols»), ko Hovards bija plānojis ekranizēt, taču tagad ieceri atlicis uz nenoteiktu laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu