Radio internetā SPIN FM un jaunieši svin Radio dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

13. februārī, svinot Pasaules Radio dienu, ko UNESCO šogad īpaši rosina sagaidīt un atzīmēt, iesaistot jauniešus mediju satura veidošanā, radio internetā SPIN FM ēterā būs dzirdama īpaša programma «Atkal Satikšanās».

«Atkal Satikšanās» ietvaros tiksies SPIN FM aizsācēji jeb spineri – TV raidījumu vadītājas Ketija Šēnberga, Sanita Pelēķe, Ligita Mieze, improvizācijas aktieri Nauris Brikmanis un Sanda Dejus, kā arī nu jau par atzītu fotogrāfi kļuvusī Linda Rutule.

Spineriem pievienosies jaunieši no dažādām Latvijas pilsētām, lai diskutētu par sev un saviem vienaudžiem aktuālām tēmām – mūsdienu tehnoloģiju ietekmi uz jauniešu fiziskajām aktivitātēm, Valentīndienas lomu jauniešu dzīvē, laika plānošanu, jauniešu motivēšanu piedalīties dažādās aktivitātēs, mūsdienu jaunieša un viņa interešu raksturojumu, atšķirībām starp lauku un pilsētu jauniešiem un viņiem pieejamām iespējām u.c.

Jaunieši Radio internetā SPIN FM ēterā visā Latvijā un pasaulē interneta vietnē www.spinfm.lv būs dzirdami 13. februārī plkst. 12-16.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu