Sieviete, kas skuj seju, - šokējoši?! Arī Merilina Monro to darīja...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sejas vaksācija sievietēm – tas nevienu neizbrīna. Par to īpaši nerunā. Tomēr nav noslēpums, ka sejas apmatojums mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Vīrieši ar to lepojas, bet sievietes to rūpīgi tur noslēpumā...

Sievietes ar sejas apmatojumu cīnījušās jau sen. Ir zināmi vēstures fakti, ka sievietes pirms daudziem gadsimtiem ir skuvušās, piemēram, to darīja Kleopatra.

Tāpat nav noslēpums, ka nemaz ne tik sen to darīja Merilina Monro un Elizabete Teilore.

Reiz rakstījām par Harnaamu Kauru, kura bija nolēmusi audzēt bārdu.

Angelai Garvinai (46) no Eseksas arī aug bārda.

Viņa skujas trīs reizes nedēļā, izmantojot skūšanās želeju, tad nomazgā seju un mitrina to.

Pastāv uzskats, ka matiņu skūšana ir milzu grēks, jo skūšana veicina to augšanu. Tāpēc iesaka labāk veikt kāju, bikini zonas un citu ķermeņa daļu epilāciju, kas aizkavēs matiņu augšanu, tā matiņi pamazām kļūstot gaišāki, smalkāki un nemanāmāki.

Angela saka, ka viņa skujas jau astoņus gadus un tas ir lieliskākais veids, kā viņa tiek galā ar lieko apmatojumu uz vaigiem, zoda un virslūpas. Ar savu izvēli viņa ir ļoti apmierināta, jo vairs nav raiba seja no ieaugušajiem matiņiem, grimu uzklāt ir daudz vieglāk un viņas sejas āda izskatās daudz labāk nekā tad, kad viņa veica vaksācijas un epilācijas. Angela saka, ka

tas ir mīts, ka sejas apmatojums kļūst biezāks skūšanas dēļ.

Arī dermatologi neiebilst pret skūšanos, jo tieši skūšanās mazāk bojā sejas ādu, salīdzinot ar vaksācijām un lāzerprocedūrām, raksta «Daily.mail».

Dažreiz sievietes nolemj audzēt bārdu, kā to dara Harnaama Kaura. Izrādās, ka sievietēm interneta vietnēs ir liela interese par dažādām apmatojuma likvidēšanas iespējām un ieteikumiem. Lielbritānijā 2013.gadā 3,5 miljoni sieviešu ir iegādājušās skujamās žiletes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu