«Armani»: mūžīgās klasikas šovs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Veids, kā modes nams «Armani» izrāda savus tērpus modes skatēs, ir pavisam specifisks, un nevienam citam dizaineram nav tādas proporciju vai krāsu izjūtas kā Armani Prive. Parīzes modes nedēļā klasiski bija iespējams vērot arī Armani skati. Par to, cik iespaidīgs bija šis mūžīgās klasikas šovs, raksta Liza Armstronga (Lisa Armstrong) no Telegraph.

Jo vairāk Armani skates tu redzi, jo vairāk sāc apbrīnot viņa darbu. Paņemiet par piemēru apgrieztās zīda žakarda žaketes vai vīriešu žaketes ar dimantiem no iepriekšējās pavasara/vasaras Armani Prive kolekcijas: viņš tādas veido jau desmitiem gadu.

Šis zīmols tiek kopēts jau vairākus gadus, tas ir kļuvis vispārējs.

Armani žaketi vai bikses noteikti var saukt par klasikas definīciju.

Dažas no žaketēm saskaņotas ar gariem, daļēji caurspīdīgiem svārkiem. Viss bija rotāts ar spīdīgiem turbāniem, ko var pielīdzināt gan Austrumeiropas tautastērpam, gan Elizabetei Teilorei (Elizabeth Taylor). Patiesībā Teilores interpretācija izskaidro arī modeļu sulīgo acu make-up. Taču tajā pašā laikā skatē varēja vērot arī arabeskas motīvus un izšūtus ģerboņus. Taču lauciņš, kurā Armani jūtas kā zivs ūdenī, ir klasiskie apģērbi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu