Lekciju cikls «Mīlestība»: viss par kāzām un to plānošanu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar 2015. gada 17. janvāri Vecrīgas viesnīcā «Gutenbergs» sāksies lekciju cikls «Mīlestība» – viss par kāzu plānošanu. Tiks veikta atsevišķu pozīciju padziļināta izpēte un to analīze, kas sniegs lekciju apmeklētājiem reālus piemērus, kā sākt un turpināt kāzu plānošanu līdz kāzu dienai. Lekciju ciklu vadīs SIA «Kāzu aģentūra» direktore Dace Miezīte ar pieaicinātiem nozares pārstāvjiem un ekspertiem.

Desmit lekciju cikla laika posms no 17. janvāra līdz 1. februārim notiks Rīgā, kā arī visu februāri un marta sākumu astoņu lekciju cikls par kāzu dienas plānošanu norisināsies citās Latvijas pilsētās – Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Daugavpilī.

Lekciju ietvaros būs iespēja satikties un noklausīties nozares ekspertu un pārstāvju viedokļus par konkrētām lekciju apmeklētājus interesējošām tēmām. Lekciju viesi būs mācītājs Ainārs Baštiks, pasākumu vadītājs Valters Krauze, fotogrāfs Mārtiņš Plūme, kūku pavēlniece Liene Zemīte no «Lapsas mājas», nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis un citi.

Lekciju cikla pirmajā dienā tiks iztirzāts viss nepieciešamais, lai jaunie pāri un vedēji, kuri paši organizē savas kāzas, varētu to izdarīt bez jebkādas aizķeršanās. Lekcijas ietvaros apmeklētājiem būs pieejami izdales materiāli, kurus varēs izmantot jau reālā kāzu plānošanā, ļaujot ietaupīt laiku un neapjukt lielajā kāzu organizēšanas procesā.

Lekciju cikls «Mīlestība» Rīgā norisināsies Vecrīgas viesnīcas «Gutenbergs» greznajās telpās.

Katra nākamā lekcija būs turpinājums jau iesāktajām, līdz ar to, apmeklējot visas desmit lekcijas, jaunais pāris brīvi varēs orientēties produktos un pakalpojumos, kuri būs nepieciešami kāzu dienā un organizēšanā līdz kāzām – tā, lai nepieļautu nevajadzīgas kļūdas un nepārmaksātu par tām pozīcijām, kurās var ietaupīt vai izmantot kādas alternatīvas.

Šāds plašs lekciju cikls, kurā jaunie pāri var noklausīties pilnvērtīgas lekcijas par sev interesējošām tēmām, Latvijā norisinās pirmo reizi. Katra lekcija atspoguļo nepieciešamo informāciju ar piemēriem un ieteikumiem, lai jaunie pāri un vedēji spētu noorganizēt savas kāzas. Lekciju ietvaros tiks plaši apskatītas vairākas tēmas par kāzu plānošanas pamatprincipiem, apmeklētājiem tiks izsniegti materiāli, kā arī tabula, kas neļaus nojukt lielajā kāzu plānošanas procesā.

Lekcijā par kāzu budžeta izstrādi tiks analizēti kāzu pakalpojumi, gan fotogrāfijās, gan video rādītas atšķirības dažādu cenu grupu pakalpojumiem tā, lai pāri orientētos konkrēto pakalpojumu izmaksās un iegādātos preces un pakalpojumus atbilstoši to cenas un kvalitātes attiecībai. Mācītājs Ainārs Baštiks informēs pārus par visu nepieciešamo, kas būtu jāņem vērā, ja laulību ceremonija paredzēta baznīcā vai arī ārpus tās.
Būs arī atsevišķa lekcija, par to, kā izskatīties kāzās, kādus aksesuārus izmantot un kur iegādāties skaistākās, kvalitatīvākās un elegantākās kāzu kleitas un uzvalkus. Ar iepriekšēju pierakstu varēs izmantot stilistes padomus un ieteikumus kāzu dienai, kā arī kāzu kleitu salons «Ingrida Bridal» pastāstīs par kāzu kleitu iespējām un atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Kāzu lekciju cikla posmā būs iespēja noklausīties lekciju par kāzu dizainu un floristiku, nozares eksperti dalīsies savā pieredzē par aktuālākajām tendencēm un labākajiem piemēriem, kā un kādus izvēlēties ziedus savām kāzām, kuri ziedi visilgāk saglabāsies kāzu dienā, kā dekorēt svinību vietu un ne tikai.

Vairāk informācijas

http://positivewedding.blogspot.com/

https://www.facebook.com/KazuAgentura

Biļetes iespējams iegādāties tiki biļešu Paradīzes kasēs iepriekšpārdošanā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu