«Latvijas Balzams» Pārdaugavā veidos muzeju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs «Latvijas Balzams» iegādājās īpašumu Pārdaugavā, Daugavgrīvas ielā, lai nākotnē tur izveidotu muzeju un reprezentācijas centru, liecina biržai «Nasdaq Riga» iesniegtais kompānijas paziņojums.

Tajā teikts, ka 2015.gada 5.janvārī, noslēdzot kapitāla daļu pirkuma līgumu, «Latvijas Balzams» iegādājās 100% uzņēmuma «Daugavgrivas 7» kapitāla daļas, lai izveidotu reprezentācijas centru produkcijas reklamēšanai, uzņēmuma tēla stiprināšanai un sadarbības partneru uzņemšanai «Daugavgrivas 7» piederošajā nekustamajā īpašumā.

«Alkoholisko dzērienu reklāmas noteikumi nosaka arvien stingrākus ierobežojumus stipro alkoholisko dzērienu reklāmai, tajā skaitā reklāmai vidē, un mums kā ražotājam ir jādomā par alternatīviem veidiem un projektiem, kā iepazīstināt ar mūsu zīmoliem un to vēsturi. Tā kā uzņēmumam nav savu muzeja telpu, kā arī sadarbības partneru uzņemšana šobrīd notiek ražotnē, nākotnē plānojam veidot šeit savu reprezentācijas zāli un ekspozīciju par «Latvijas Balzams» 115 gadu darbības vēsturi,» norādīja «Latvijas Balzams» valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš.

Pēc viņa teiktā, projekta pilnīga realizācija aizņems četrus līdz piecus gadus.

«Latvijas Balzams» ir dibināts 1900.gadā un ir lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā. Uzņēmums kopumā ražo vairāk nekā 100 dažādu nosaukumu dzērienu. Kompānijas akcijas kotē Rīgas biržas «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu