Uz partijas «Vienoti Latvijai» kongresu ieradies 91 delegāts (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz partijas «Vienoti Latvijai» kongresu sestdien ieradies 91 delegāts. Uz kongresu atnākuši arī bijušais politiķis Jānis Straume («Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK), «Saskaņas centra» līderis Jānis Urbanovičs, vairāki pašvaldību priekšsēdētāji, kā arī plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis.

Kongresā partija lems par tālāko rīcību un stratēģiju pirms gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Plānots ieskicēt partijas ideoloģiju un tālākās attīstības iespējas lielajā politikā.

Uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidēs Ainārs Šlesers, kura pārstāvētais «LPP/LC» Saeimas ārkārtas vēlēšanās parlamentā neiekļuva un pārtrauca darbību. Tagad Šlesers vēlas atgriezties lielajā politikā un iestājies partijā «Vienoti Latvijai». Viņš izvirzījis partijai mērķi nākamajā Saeimā veidot nacionālā izlīguma valdību.

«Vienoti Latvijai» ir Rēzeknē dzimusi reģionāla partija, bet ar šo kongresu tā vēlas sevi pieteikt nacionālā līmenī. Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās partija ievēlēta astoņās no desmit pašvaldībām, kur tā startēja. Partijas pārstāvji iekļuvuši Ilūkstes, Krāslavas, Viļakas, Viļānu, Madonas, Ropažu un Dagdas novada domēs, kā arī Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu