Noraida bažas, ka plūdi «Lido» telpās apdraudētu klientus (13)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums «Lido» noraida sociālajos tīklos paustās bažas par to, ka sestdien radušies plūdi atpūtas centrā krastmalā apdraudētu klientus.

«Lido» valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa apliecināja, ka «Lido» atpūtas centrā sestdien tika konstatēts ūdens ievada cauruļvada bojājums, kas izraisīja nelielus plūdus centra pagrabstāvā. Tomēr «Lido» tehniskā daļa kopā ar ārpakalpojumu sniedzējiem ir novērsusi visus bojājumus.

«Neviens speciālists nav norādījis, ka «Lido» būtu jāslēdz ciet, kā komentē cilvēki sociālajos tīklos

, situācija nevienu brīdi nav bijusi ne tuvu tam, lai būtu jebkāds risks klientiem,» viņa norādīja.

Applūdušas telpas

Sociālajos tīklos sestdien izplatījās ziņas par to, ka «Lido» atpūtas centrā krastmalā vairākas stundas applūdušas telpas. Speciālisti ieteikuši «Lido» slēgt, taču saimnieki tam nepiekrītot.

«Lido» pieder astoņi ātrās apkalpošanas restorāni Rīgā, divi vairumtirdzniecības veikali Rīgā un Liepājā, kā arī ražošanas bāze gaļas pārstrādei un pārtikas produktu ražošanai. «Lido» galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu