Monro plastisko operāciju dokumenti izsolīti par 25 600 dolāriem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Beverlihilsā par 25 600 ASV dolāriem (13 465 latiem) izsolīti leģendārās Merilinas Monro medicīniskie dokumenti, kas pierāda plastisko operāciju veikšanu.

Izsoļu nams «Julien's Auctions» piedāvāja iegādāties Elizabetes Teilores, Džūlijas Endrjūsas, Grētas Garbo un princeses Diānas personīgās lietas.

Monro medicīniskie dokumenti izpelnījušies lielu interesi, jo

apstiprina baumas par aktrisei veiktajām plastiskajām operācijām.

1958.gadā Monro apmeklēja ārstu Maiklu Gurdinu, un viņas galvenā sūdzība bija «zoda deformācija».

Foto: AP/ScanPix

Tolaik viņas zodā tika ievietots skrimslis, kas pakāpeniski sāka izšķīst. Ārsti bija arī piekoriģējuši viņas degunu, liecina dokumenti.

Dokumenti atklāj, ka piecus gadus pirms aktrises nāves viņai bija ārpusdzemdes grūtniecība.

Vēl par 62 500 dolāriem (32 875 latiem) tika izsolīta «Redbook» balva, ko Monro saņēma 1952.gadā. Jaunus īpašniekus atrada arī fotogrāfiju kolekcija ar autortiesībām no aktrises vizītes pie kareivjiem, kas cīnījās Korejas karā.

Foto: AP/ScanPix

Tikmēr dizaineres Ketrinas Vokeres vakartērps, ko valkājusi princese Diāna, tika pārdots par 75 000 dolāru (39 450 latiem), bet Garbo ceļojumu kofera cena sasniedza 12 500 dolārus (6575 latus).

Savukārt kāzu kleita, kurā Endrjūsa bija redzama filmā «The Sound of Music» («Mūzikas skaņas»), tika nopirkta par 22 500 dolāriem (11 835 latiem).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu