Rīgā tiks atklāts jau otrais «Capital City» Apple produktu veikals (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Informāciju tehnoloģiju uzņēmums A/s «Capital» paziņo par jauna «Capital City» Apple produktu veikala atklāšanu 9.novembrī T/p Alfa telpās.

«Viena no mūsu augstākajām prioritātēm vienmēr bijusi klientu apkalpošana, tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka jaunais «Capital City» veikals tiek atvērts tur, kur saviem klientiem esam ērti sasniedzami gan ar sabiedrisko transportu, gan privāto auto. Esam patiesi gandarīti par iespēju atvērt Latvijā jau otro, Apple augstākajiem standartiem atbilstošo «Capital City» veikalu, ko apliecina arī veikalam piešķirtais «Apple Premium Reseller» (APR) statuss un ticam, ka šo soli novērtēs arī mūsu klienti, kuriem nu būs iespēja konsultēties ar Apple sertificētiem speciālistiem 7 dienas nedēļā,» stāsta Ivars Putniņš, A/s «Capital» valdes priekšsēdētājs.

Jaunā «Capital City» veikala atklāšanas svinības tiks rīkotas Adamsu ģimenes stilā un visi pasākuma apmeklētāji aicināti uz tām ierasties tematikai pieskaņotos tērpos. Izdomas bagātākos un atraktīvākos pasākuma apmeklētājus sagaida vairāki konkursi ar iespaidīgām balvām – 21 collas iMac datoru labākā pasākuma video autoram, jaunajiem iPhone 5S labāko tērpu īpašniekiem, kā arī jauno iPad Air, iPod nano mūzikas atskaņotājus un citām vērtīgām balvām no Apple un Capital.

Uz «Capital City» atklāšanas pasākumu aicina vakara vadītājs Mr. Dracula - aktieris Artuss Kaimiņš, bet konkursa dalībnieku tērpus vērtēs DJ Kaspars Upacieris, ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare un mūziķis Juris Kulakovs. Par mūziku, pasākuma laikā rūpēsies DJ Guano (Intars Busulis).

Visu atklāšanas dienu «Capital City» saviem klientiem piedāvās 10 – 30% atlaides visām veikala precēm.

Sīkāka informācija par pasākuma norisi, balvu fondu, kā arī video konkursa nolikums atrodams Capital tīmekļa vietnē.

Capital tīmekļa vietne

Par A/s Capital

A/s Capital ir viens no vadošajiem Latvijas informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmumiem ar 21 gada darbības pieredzi, 15 miljonu latu apgrozījumu un vairāk kā 85 pieredzējušiem un profesionāliem darbiniekiem. Capital dibināts 1992. gada 2. septembrī, un no šī brīža Capital ir audzis no datortehnikas komplektēšanas līdz vienai no lielākajām datortehnikas firmām Latvijā, ar savu ražotni, veikalu tīklu, augstas kvalitātes servisu un plaša spektra telekomunikāciju risinājumu projektēšanas, realizēšanas un uzturēšanas pakalpojumu piedāvājumu.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu