JAP pārdod 12 «Mercedes Benz» autobusus; daļa vēl kursē pilsētas ielās (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Jelgavas Autobusu parks» (JAP) gatavojas realizēt 12 «Mercedes Benz» autobusus, līdz ar to pilsētas autobusu parkā pamatā būs Jelgavā saliktie «Ambassador» autobusi.

Informācija uzņēmuma mājas lapā liecina, ka paredzēts pārdot deviņus pilsētas autobusus ar zemo grīdu «Mercedes Benz Citaro O 530», kas reģistrēti 2005.gadā, 2003.gadā reģistrēto un no ekspluatācijas noņemto starppilsētu pārvadājumu autobusu «Mercedes Benz Integro O 550», kā arī divus mikroautobusus «Mercedes Benz Sprinter 516».

JAP tehniskais direktors Gints Burks skaidro, ka daļa no minētajiem autobusiem vēl kursē pilsētā, taču uzņēmums gatavojas tos realizēt, tāpēc laikus jau publicējis informāciju, kas varētu būt saistoša potenciālajiem pircējiem.

Viņš stāsta, ka kāds Viļņas transporta uzņēmums no JAP jau nopircis visus 12 iepriekš ielās kursējušus 16 sēdvietu autobusus «Mercedes Benz Sprinter O 616».

«Pamatā parkā paliks «Ambassador» autobusi. Ar vienas markas transportu vieglāk strādāt. Ja vienā vai vairākos parādās kāda tehniska problēma, laikus varam sagatavoties, ka tādas var parādīties arī citos autobusos,» G.Burks stāsta, ka pašlaik pilsētā kursē tikai lielie autobusi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu